• BIST 9801.96
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli, Milletin Önünden Çekilmelidir”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli, Milletin Önünden Çekilmelidir”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "İster Bahçeli ister bir başkası hangi...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "İster Bahçeli ister bir başkası hangi siyasi olursa olsun önce kapasite ve hayat başarısı sorgulanmalıdır. Bir milleti ve dev bütçeleri yönetmek çocuk oyuncağı değildir" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, "Devlet Bahçeli, Kronik bir baş belasıdır. Siyasete liyakat ayarı getirmeliyiz. Bıktık artık milletin önünden çekilmelidir. İster Bahçeli ister bir başkası hangi siyasi olursa olsun önce kapasite ve hayat başarısı sorgulanmalıdır. Bir milleti ve dev bütçeleri yönetmek çocuk oyuncağı değildir. Millete ayak bağı olan bu yapı bitmelidir. Lanetli ve vebalı gibi olan bu yapı tam bir karabulut gibi Türk milletinin üstüne çökmüştür" dedi.

"Türkiye de siyaset neden değişmiyor?" diyen Yılmaz, "Lider ve yanındaki eyyamcı yapılardan kurtulamayan siyasi partileri hizmet kapısı değil himmet kapısı olmuştur. Yıllarca hayatlarını hiçbir şey üretmeden geçiren ve milletten aldıkları hazine yardımı ile saltanat kuran bu hastalıklı yapılar tasfiye edilmelidir. Siyasetin içerisi hayat başarıları sıfır olan insanlarla dolmuştur. Milletin sırtın da asalak bir yapı oluşturan bu kan emiciler kendi hayatlarında hiçbir şey başaramamış bir kişiye dahi bir iş kapısı açamamış hayatın da üç kuruşluk bir ticari faaliyeti dahi olmamış kişilerle dolmuştur. Bu şahıslar nasıl oluyor da bir milletin kaderine talip oluyorlar anlamıyorum" ifadesini kullandı.

Ahmet Reyiz Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Otobüs şoförüne uçak uçurtuyor muyuz? O halde siyasilerde neden liyakat aranmıyor bu memlekette? Bütün hayatları boyunca bir ticari ortaklık, adi bir ortaklık ya da bir şirket bütçesi idare etmemiş etme kapasitesinden yoksun şahıslar bir bakıyorsunuz bir siyasi parti başında genel başkan oluyor ve devasa bir işletme olan koca devletin bütçesini yönetmeye kalkıyor. Durum böyle olunca da milletçe burnumuz doğrulmuyor. Emanet ehline verilir. Acaba siyasilerin hangisi bulunduğu makamların ehli kişilerdir acilen sorgulanmalıdır."

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli, Milletin Önünden Çekilmelidir”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli, Milletin Önünden Çekilmelidir”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim