• BIST 9693.46
  • Altın 2509.906
  • Dolar 32.5696
  • Euro 34.7707
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Allah Yasaları Değiştirmeyenlerden Muhakkak Hesap Soracak”

Myp Lideri Yılmaz: “Allah Yasaları Değiştirmeyenlerden Muhakkak Hesap Soracak”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, terör suçu işleyenler için idamın yasalaştırılması çağrısında bulunarak, "Allah...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, terör suçu işleyenler için idamın yasalaştırılması çağrısında bulunarak, "Allah yasaları değiştirmeyenlerden muhakkak hesap soracak. Derhal bir gün dahi vakit geçirmeden terör suçu işleyenler için idam yasalaşmalıdır" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak, terör suçu işleyenler için idamın yasalaştırılması yönünde çağrı yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Meclise ve Hükümete hatta Cumhurbaşkanına çağrıda bulunuyorum. Derhal bir gün dahi vakit geçirmeden terör suçu işleyenler için idam yasalaşmalıdır. Bunun yanında teröre destek olanlarda vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. Bu durum sürdürülebilir bir durum değildir. Kuş avlar gibi gençlerimiz masum vatandaşlarımız teker teker avlanmaktadır" dedi.

"BAŞSAĞLIĞI DİLEMEK, MUM YAKMAK, PATLAMA YERİNDE DUA ETMEK YERİNE YASA ÇIKARTILMALI"

Ahmet Reyiz Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Günü savuşturmaya yönelik üzüntü dilekleri ya da buna benzer davranış ve tutumlar ciddiyetten ve samimiyetten yoksun işlerdir. Asıl olan suçu cezasız bırakmamaktadır. Kendilerine karşı yapılan en küçük muhalif söylemi dahi mahkemelere taşıyan siyasiler ölen masumların canlarının hesabını sorumlulardan en ağır şekil de sormalıdırlar."

"Bir yerde bomba patlıyor , ülkeyi yönetenler Amerika ve Avrupalı dostlarımız nerede diye etrafa bakıyorlar" diyen Yılmaz, "Bu kadar zayıf bir anlayış olamaz. Her ülke kendi derdine düşmüştür. Uluslararası ilişkilerin temel kuralı dostluk değil menfaattir. Biz hala herkesin menfaati doğrultusunda hareket ettiğini göremiyorsak eyvahlar olsun bize" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim