• BIST 9674.32
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Akşener İddiaları Çok Vahim!”

Myp Lideri Yılmaz: “Akşener İddiaları Çok Vahim!”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "MHP'nin kongreye gitme kararı son derece önemli. Akşener hakkındaki iddialar ise tüyler ürpertici....

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "MHP'nin kongreye gitme kararı son derece önemli. Akşener hakkındaki iddialar ise tüyler ürpertici. Bu şartlar altında Akşener aday dahi olamaz. Bahçeli haklı bir gerekçeye sahip olarak Akşener'in ihracını isteyebilir" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Akşener hakkındaki iddiaların tüyler ürpertici olduğunu savunan Yılmaz, "MHP'nin Kongreye gitme kararı son derece önemli. Akşener hakkındaki iddialar ise tüyler ürpertici. Bu şartlar altında Akşener aday dahi olamaz. Bahçeli haklı bir gerekçeye sahip olarak Akşener'in ihracını isteyebilir. Bu durum da Akşener'in adaylığı da düşer" dedi.

"TÜRKİYE DE YENİ BİR MİLLİYETÇİ İRADE YAPILANMASI KAÇINILMAZDIR"

"Türkiye de çok dağınık ve düzensiz bir dönem yaşanmaktadır" diyen MYP Lideri Yılmaz, "Kurucu unsur Türk milleti mağdur durumdadır. AK Parti politikaları ülkeyi dağınık bir hale sokmuştur. Çok fazla sayıda tabiiyeti tam olarak belli olmayan insan ülkemize doluşmuştur. Bu durum geleceğimizi kesin olarak tehdit edecektir. Bu nedenle ülkenin kurucu unsuru olan Türk milleti yeni bir milliyetçilik şuuru ile toparlanmalıdır" ifadesini kullandı.

"MHP TABANI TUTUCUDUR. KORAY AYDIN'DAN VAZGEÇMEZ"

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"MHP tabanı dışarıdan partiye yerleştirilmiş olan bir siyasiye parti vermez. Meral Akşener bu manada çok şaibeli ve sıkıntılı bir isim. Son kongrede Koray Aydın'a destek dahi olamayanlar şimdi fırsatı kullanarak aday olduklarını söyleyebiliyorlar. Eğer Akşener hakkındaki iddialar bu kadar somut verilere dayanıyorsa zaten Akşener'e şimdiden geçmiş olsun zira Bahçeli onun ihraç evrakını çoktan hazırlamıştır".

Myp Lideri Yılmaz: “Akşener İddiaları Çok Vahim!”

Myp Lideri Yılmaz: “Akşener İddiaları Çok Vahim!”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim