• BIST 9530.47
  • Altın 2477.626
  • Dolar 32.4651
  • Euro 34.7882
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Müzisyenler Sertifikalı Oldu

Müzisyenler Sertifikalı Oldu
Menteşe Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde Menteşe ilçesindeki 24 müzisyen 232 saat müzik eğitimi alarak sertifika almaya...

Menteşe Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde Menteşe ilçesindeki 24 müzisyen 232 saat müzik eğitimi alarak sertifika almaya hak kazandı. Kursu başarı ile bitiren müzisyenlerin belgeleri Halk Eğitim Merkezi Müdürü salonunda yapılan törende Kurum Müdürü İdris Kömürcü tarafından verildi.

Muğla Müzisyenler Derneği Başkanı Fikret Çelebi, daha önce müzik eğitimi almadıklarını, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün açtığı bu kursta bir araya gelerek hem mesleki bilgilerini arttırdıklarını, hem de kursun bu mesleği yapanları bir araya getirerek kaynaşma sağladığını belirtti. Çelebi, "Yıllardır çoğumuz müzik ile iç içe yaşıyoruz. Kulaktan dolma, büyüklerimizden öğrendiğimiz bilgiler ile sanatımızı bugüne kadar icra ettik. Dernek olarak kulak aşinalığı olan bilgilerimizi daha da arttırmak için eğitim almaya karar verdik. 232 saatlik bir eğitimin ardından 24 müzisyen arkadaşımız kurs süresince hem çok eğlendik, hem de bilmediklerimizi öğrenme fırsatı bulduk. Buradan emeği geçenlere teşekkür ederken, önümüzdeki günlerde Muğlalılara sürprizlerimiz olacak" dedi.

Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İdris Kömürcü, her yıl çok sayıda kurum olarak her yıl çok sayıda kurs açtıklarını belirterek, bu kurslardan birisinin de Menteşe ilçesindeki müzisyenlere verilen kurs olduğunu söyledi. Kömürcü, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Mesleki ve Teknik Kurslar, Genel Kurslar ve Okuma yazma kursları olmak üzeri 663 Kurs açıldığını, bu kurslara 14 bin 953 kursiyerin kayıt yaptırdığını söylerken, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kursların açılmasına hızla devam edileceğini açıkladı.

Müzisyenler Sertifikalı Oldu

Müzisyenler Sertifikalı Oldu

Müzisyenler Sertifikalı Oldu

Müzisyenler Sertifikalı Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim