• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Mutki’de kış mevsimi öncesi toplantı

Mutki’de kış mevsimi öncesi toplantı
Bitlis'in Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç başkanlığında kış mevsimi öncesi bir toplantı düzenlendi.

Bitlis'in Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç başkanlığında kış mevsimi öncesi bir toplantı düzenlendi.

Kış döneminde mevsim şartlarının ağır geçmesi göz önüne alınarak Karayolları ve İlçe Özel İdare Müdürlüğünce alınacak tedbirler, eksiklik ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla Mutki Yatılı Bölge Okulunda (YBO) kışa hazırlık ve karla mücadele toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, kış döneminde trafik güvenliği, vatandaşların can ve mal güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanması için hassasiyetlerin daha da artacağını belirtti. Kaymakam Kılıç, "Bu dönemde alınacak tedbirlerle ilgili başta karayolları olmak üzere ilgili diğer kurum ve kuruluşlar kendi görev alanında çalışmalarını sürdürecek. İlçede kış şartlarının zor ve çetin geçtiğini biliyoruz. Halkın en güzel şekilde hizmet görmesi için elimizden geleni yapacağız. Bizler vatandaşımızın daha kaliteli bir hizmet görmesi için çabalayacağız. İlçemizde kış şartları hem uzun hem de çetin geçmektedir. Bu şartlarda vatandaşımıza daha kaliteli hizmet etmek adına kurumlarımız koordineli bir şekilde çalışmalıdırlar. İşlerin aksamaması, acil olanların mağdur olmaması için yapılan her ihbara gidilmeyecek. Bu ihbarları teyit edeceğiz. Köyde bulunan muhtar, imam ve öğretmenlerle diyaloga geçip, yapılan ihbarları teyit etmeliyiz" dedi.

Toplantıda Karayolları Şefi ve İlçe Özel İdare Müdürü tarafından kış hazırlıkları ve Mutki'deki mevsim şartlarının olası olumsuzlukları karşısında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Toplantıya İlçe Emniyet Amiri Ali Üzmez, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ekrem Doğan, İlçe Özel İdare Müdürü Erkan Coşkun, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Mutki’de kış mevsimi öncesi toplantı

Mutki’de kış mevsimi öncesi toplantı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim