• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Mustafakemalpaşa MYO’yu seçen başarılı öğrencilere burs

Mustafakemalpaşa MYO’yu seçen başarılı öğrencilere burs
Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda üç programın ilk beşine yerleşen öğrencilere Mustafakemalpaşa Organize Sanayi...

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda üç programın ilk beşine yerleşen öğrencilere Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından aylık 400 TL burs verilecek.

Uludağ Üniversitesi senatosu geçtiğimiz günlerde fakülte ya da meslek yüksekokullarından herhangi birini seçen en başarılı ilk 5 öğrenciye en az başbakanlık bursu kadar burs verilmesini karara bağlamıştı. Bu karar doğrultusunda kent dinamikleriyle diyaloğa geçen Uludağ Üniversitesi yönetimine öğrenci bursları için kamu ve özel kurumlardan destek geldi.

Mustafakemalpaşa OSB de Uludağ Üniversitesi ile protokol imzalayarak, ilçedeki meslek yüksekokulunun elektrik ve makine bölümlerinde (ikinci öğretim) ve muhasebe ile vergi uygulamaları programını seçen başarılı öğrencilere burs vermeyi taahhüt etti.

Rektörlük makamından gerçekleşen protokol törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mustafakemalpaşa MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Çakmak, Mustafakemalpaşa OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir katıldı.

HER ŞEY İNSAN KAYNAĞINA BAĞLI

Mustafakemalpaşa OSB yönetim kurulu başkanı İbrahim Akdemir, törende yaptığı konuşmada "UÜ yönetimini, öğrencilerin daha verimli çalışmasını sağlamak için sergilediği özveriden dolayı takdir ediyorum. Her şey insan kaynağına bağlı, Organize Sanayi Bölgesi olarak Mustafakemalpaşa'da yaşayan insanların verimli olması bizi çok mutlu ediyor" dedi.

UZUN VADEDE MUSTAFAKEMALPAŞA'YA BİR HİZMETTİR

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da, Mustafakemalpaşa OSB'ye verdiği burs desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Bu uzun vadede Mustafakemalpaşa'ya yapılan bir hizmettir. Çünkü burs verilen bölümleri seçme oranı verilmeyen bölümlere göre daha yüksek olur. Dolayısıyla Mustafakemalpaşa'da okuyacak öğrencilerin niteliklerinin artırılmasına yönelik önemli bir çalışma" dedi.

Mustafakemalpaşa MYO’yu seçen başarılı öğrencilere burs

Mustafakemalpaşa MYO’yu seçen başarılı öğrencilere burs

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim