• BIST 9695.16
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Mustafa Sarıgül istanbul için rakam verdi

Mustafa Sarıgül istanbul için rakam verdi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, 39 ilçesi olan İstanbul'da 22 ilçede başa baş gittiklerini 23. ilçeyi de almak için zorladıklarını belirtti.

Sanatçılarla bir araya gelen Şişli Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "Atatürk Kültür Merkezi'ni biz mutlaka ve mutlaka açacağız. Buna Ankara'nın gücü yetmez. Sarıgül bir şeyi söylediği zaman da yüzde yüz yapar" diye konuştu.

"BUNA ANKARA'NIN GÜCÜ YETMEZ"

Sarıgül, Taksim'de bulunan Piramid Sanat Galerisi'nde düzenlenen toplantıda sanatçılarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tiyatrolarında muhalif sanatçılara uygulanan sansürü bildiklerini dile getiren Mustafa Sarıgül, "Atatürk Kültür Merkezi'ni biz mutlaka ve mutlaka açacağız. Buna Ankara'nın gücü yetmez. Sarıgül bir şeyi söylediği zaman da yüzde yüz yapar" şeklinde konuştu.

Biri Anadolu Yakası'nda, diğeri Avrupa Yakası'nda olmak üzere iki opera binasını şehre kazandırmak istediklerini belirten Sarıgül, İstanbul'un her ilçesinde sanat ve kültür merkezleri yapacaklarını, İstanbul'un 39 ilçesinde tiyatro salonları açacaklarını ifade etti.

İSTANBUL'UN 22 NOKTASINDA ÇOK İYİYİZ

Esenler en zayıf olduğumuz bölge olarak gözüküyordu, çok yaklaştık ve muhteşem bir noktaya geldik. Bağcılar'da, Bayrampaşa' da, Fatih'te, Bahçelievler'de, çok, çok iyi bir noktadayız. İstanbul'un 22 noktasında çok iyi noktadayız. O nedenle iktidar heyecanlanmaya başladı. İktidar provokatör eylemler yapmaya başladı. Bu oyunlara gelmemeye çalışacağız. Ama bunu sorarken de dün sayın Başbakan'ın mitinginde hırsız var diye pankart kaldıran vatandaşa nasıl yumruk atıldığını, nasıl o adamın karga, tulumba dövüldüğünü, nasıl o adamın perişan edildiği ortada. Feshane'de hiç böyle bir şey olmadı. Bir tane yumruk atıldığına dair görüntü rica ediyorum.

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, ve Mevlüt Aslanoğlu'nun da eşlik ettiği Sarıgül ve partililer ziyaretin ardından haleden ayrıldı.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim