• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Mustafa Koç için taziye ziyaretleri

Mustafa Koç için taziye ziyaretleri
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Koç'un ölüm haberini alan iş, siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda isim hastaneye akın etti. Aileye taziyelerini iletenler, Koç'un ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Koç'un vefat haberi üzerine, İstanbul Valisi Vasip Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, eski bakanlardan Mehmet Ağar, ABD İstanbul Başkosolosu Charles F. Hunter, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Zorlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Doğan Yayın Holding Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vakko'nun kurucusu Vitali Hakko'nun oğlu Cem Hakko, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Cem Boyner'in eşi Ümit Boyner, Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, İş adamı ve Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Murat Özaydınlı, Akbank Genel Müdürü Suzan Sabancı Dinçer, Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Komedyen Cem Yılmaz, iş adamı Ethem Sancak, iş adamı Aydın Ayaydın, tarihçi yazar İlber Ortaylı, eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen hastanede aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Çıkışta basın mensuplarına konuşan Gürsel Tekin, "Başta Koç ailesinin ve hepimizin başı sağolsun. Mustafa Bey çok genç bir arkadaşımızdı. Kendisini 2006 yılından itibaren tanıdım. Başımız sağolsun çok üzüntü duyduğum bir haber. Sabah kendi pilotunu aradığımda da aslında o mutsuz haberi vermişti ama inanmak istememiştik. Ne yazık ki o haber bugün gerçekleşti herkesin başı sağolsun." dedi.

Ahmet Nazif Zorlu, "Türkiye çok iyi bir iş adamını kaybetti. Çok üzgünüm hepimizin başı sağ olsun." diye konuştu.

Ethem Sancak da "İş dünyası bir numaralı ismini kaybetti. Allah Rahmet eylesin. Türkiye üzgün. Ülkeye büyük katkıları vardı. Atalarından, babasından, dedesinden aldığı işleri büyüttü. Dünya markası yarattı. Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağ olsun." şeklinde konuştu.

Mehmet Ağar da "Bu kadar yiğit bu kadar yürekli, bu kadar sevecen, bu kadar başarılı bir adam… Çok büyük kaybı oldu Türkiye'nin, her şekilde büyük kaybı oldu. Her şeyden evvel asil bir insandı, insan evladıydı, bir dosttu. Çok büyük kayıp oldu." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Demirören ise "16 yaşından beri tanıdığım bir komşumu kaybettim. Çok hüzünlüyüm. Türkiye büyük bir iş adamını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. Allah ailesine sabır versin, dostlarına sabır versin. Bu genç yaşta ölüm hiçbir aileye vermesin inşallah." dedi.

CHP'li Cemal Canpolat ise"Cumhuriyet Halk Partisi ailesi adına, Koç ailesine başsağlığı dilemek için buradayız. Türk sanayisinin kurucusu, Türkiye'de sanayinin oluşmasında en büyük emeği olan Koç ailesine Cumhuriyet Halk Partisi adına başsağlığı diliyoruz. Genç yaşta Türkiye'nin önemli bir sanayicisini, önemli bir müteşebbisini kaybetmemizden dolayı son derece üzgünüm. Bütün Türk halkının başı sağ olsun."ifadelerini kullandı.

Mustafa Koç için taziye ziyaretleri

Mustafa Koç için taziye ziyaretleri

Mustafa Koç için taziye ziyaretleri

Mustafa Koç için taziye ziyaretleri

Mustafa Koç için taziye ziyaretleri

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim