• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Mustafa Karaalioğlu skandal bir yazıya imza attı!

Mustafa Karaalioğlu skandal bir yazıya imza attı!
Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, vergi rekortmenleri listesinde ilk 100 içinde AK Parti'ye yakın işadamlarının yer almamasıyla ilgili pes dedirten bir yazıya imza attı.

Geçtiğimiz hafta açıklanan vergi rekortmenleri listesinde ilk 100 içinde AK Parti'ye yakın işadamlarının yer almaması kamuoyunda tartışmalara neden olurken, Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, bu kadarına da pes dedirten bir yazıya imza attı.

Bugünkü köşesinde AK Parti'ye yakın işadamlarının vergi rekortmenleri listesinde yer almamasının nedenlrini açıklayan Karaalioğlu, yazısını da herkesi güldüren, güldürürken de derin derin düşündüren şu cümleyle tamamladı;

“Nerede bu muhafazakar işadamları? Niye vergi listesinin başında değiller?” soruları bu gerçek karşısında bir anlam ifade etmiyor. Kazanamadılar çünkü. Ya da geleneksel rakipleri o kadar çok kazanıyor ki onların kazancı listeye bile giremiyor. 
 
Bir başka açıdan listede AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen işadamlarını ön sırada olamaması iktidar partisine yakınlarına yönelik çıkar ve imtiyaz dedikodularını da boşa çıkarıyor."

KARAALİOĞLU'NU ERDOĞAN'IN HAYIRSVER İŞADAMI ZARRAB'IN AÇIKLAMALARI YALANLIYOR

Karaalioğlu'nun yazısındaki bu ifadeleri, Başbakan Erdoğan'ın 'Hayırsever işadamı' olarak nitelendirdiği ve bakanlarının da "Önüne yatarız" dediği Zarrab'ın Saba gazetesi ile AHaber'de yaptığı açıklamalar ve geçen yıl ödediği vergi tutarları yalanlıyor. Zarrab, cezaevindn çıktıktan sonra yaptığı açıklamada "200 ton altın ihraç edip Türkiye'ye 25 milyar TL gelir sağladım. Cari açığın yüzde 15'ini ben kapattım" demişti. 

25 milyar liralık ihracat yapıp cari açığı kapadığını söyleyen Zarrab'ın holdinginin bir yılda ödediği vergi ise, asgari ücretlinin ödediği vergiden daha az.

ZARRAB'IN HOLDİNGİ İLE BAĞLI ŞİRKETLERİNİN GEÇEN YIL ÖDEDİĞİ VERGİLER İS ŞÖYLE

fdjgdfkjgdg.jpg

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim