• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

"Mustafa abilere yapılanları hazmedemiyorum"

"Mustafa abilere yapılanları hazmedemiyorum"
Star Medya grubu, Akşam ve Star gazetelerinin üst yönetimlerinde yaşanan görevden almaların yarattığı şaşkınlık sürerken ilginç bir tepki de Star yazarı Elif Çakır'dan geldi.

Star Medya Grubu CEO'su Mustafa Karaalioğlu, Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevden alınmalarının yankıları grup içinde de sürüyor. İşadamı Ethem Sancak'ın bir süre önce yönetimini devraldığı Star gazetesinin yazarlarından Elif Çakır, Twitter adresinden görevden almalara tepki göstererek, "Güven duygumuz zedelendi.. Vicdanımız yaralandı! Ben bu yaşananları kaldıramıyorum" diye yazdı. 

Twitter'dan önce "izne ayrıldım" diye yazan ancak bir süre sonra bu tweeti silen Elif Çakır'ın sert eleştirileri, Çakır'ın da görevine son verilmiş olabileceği iddiasını gündeme getirdi.

Elif Çakır şunları yazdı: 

"Çok derinden bir hayal kırıklığı içindeyim. Sözün bittiği yeri gördüm. Ahde vefa kocaman bir yalanmış. Yollar ayrılır da usül bu mu olmalıydı? İsmini anmak istemiyorum Ahlaksızca atılan "pazartesiyi bekleyin" twetinden sonra bu Mustafa abilere yapılan nasıl yorumlanır? Mustafa Karaailoglu, Yusuf Zıya Cömert, Mehmet Ocaktan.. Üç kahraman isim.. Kim hangi çamuru atarsa attığıyla kalır.. Meğer ne çok 17 Aralık kahramanı varmış. Ortalık utanması olmayan sahte kahraman doluymuş da haberimiz yokmuş! Haya ediyorum Mustafa abilere yapılanlar hepimize yapılmıştır.. Güven duygumuz zedelendi.. Vicdanımız yaralandı! Ben bu yaşananları kaldıramıyorum." 

BARANSU'YA DA KIZDI: ERKEKSEN EĞER ÇIK KARŞIMA 

Çakır'ın tweetleri sonrasında yine sosyal medya üzerinden 'Kabataş' tartışması da çıktı. Gezi eylemleri sırasında yaşandığı iddia edilen 'Kabataş olayı'nda mağdur olduğu öne sürülen kişi ile röportaj yapan Çakır'ın bu görüşmesinde yer alan iddialar daha sonra ortaya çıkan kamera görüntülerinde tespit edilememişti. Taraf yazarı Mehmet Baransu da, dünkü tweetlerinin ardından Elif Çakır'a, "Reza kadar değeri yokmuş kovulanların. Kabataş yalanında operasyon yaptın diye seni koruyacaklarını mı zannettin" diye yazdı. 

Bunun üzerine Elif Çakır, "Sen mertsen erkeksen eğer.. Korkmuyosan adam gibi mahkemeye gel kaçma. Duruşmadan niye kaçtın delıkanlı adam!!!!" diye yazdı. 

fft16_mf2707508.jpegfft16_mf2707509.jpeg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim