• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Muş’ta Vergi Haftası Etkinlikleri

Muş’ta Vergi Haftası Etkinlikleri
Muş Defterdarı Mustafa Yumuşak, 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Muş Defterdarı Mustafa Yumuşak, 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Defterdarı Mustafa Yumuşak ve beraberindeki kurum çalışanlarından oluşan heyet, Muş Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Muhterem Bozkurt, heyeti makamında ağırladı. Defterdar Yumuşak, günün anısına Başkan Vekili Bozkurt'a çiçek takdim ederek vergi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, vergi bilincini geliştirmek ve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl kutlanan Vergi Haftası'nın 27'ncisini 22-28 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti. İl Defterdarı Yumuşak, bu haftada kurumları da ihmal etmediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Bozkurt, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna dikkat çekerek, "Aynı ülkede yaşayıp, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin devlete vergi ödeme sorumluluğunu yerine getirmesi gerekir. Vergi bilincinin arttırılması yönündeki çalışmalar önemlidir. Bu çalışmalara katkı sağlamak gerekir. Bu vesileyle Vergi Haftanızı kutlar, belediyemize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Belediye ziyaretinden sonra Yumuşak ve beraberindekiler, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti. MUŞ TSO Başkan Vekili Şihmus Sinecem tarafından karşılanan İl Defterdarı ve beraberindeki heyet, günün anısına Başkan Vekili Sinecem'e çiçek takdim ettiler.

27'nci Vergi Haftası kutlamaları kapsamında mükelleflerle olan diyalogların ilerletilmesi gerektiğini vurgulayan İl Defterdarı Yumuşak, oda başkanlıklarının ziyaret edilmesindeki amacın, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturulması olduğunu söyledi. Verginin toplumda benimsenmesinin sağlanması gerektiğini kaydeden Yumuşak, "Verginin gönüllü ödenmesinin sağlanmasını amaçlıyoruz. Bu vesileyle her zaman diyalog içerisinde olduğumuz oda başkanlarımızı ziyaret ederek onların gönlünü almayı amaçlıyoruz. Bu haftada Vergi Haftası olması nedeniyle onlarında haftası sayılmaktadır. Bu ziyaretlerimizle de bir araya gelerek bilgi paylaşımları yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MUŞ TSO Başkan Vekili Şihmus Sinecem ise, "Kalkınmanın en önemli ayağı vatandaşın ödediği vergilerdir. Ödediğimiz vergiler bize hizmet olarak döneceği bilinciyle hassas davranmamız gerekmektedir. MUŞ TSO olarak bu sorumluluk bilinci ile hareket edilmesi için gayret sarf ediyoruz. Bu duygularla 27. Vergi Haftası'nı kutlar, odamıza yaptığınız ziyaretten ötürü sizlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Muş’ta Vergi Haftası Etkinlikleri

Muş’ta Vergi Haftası Etkinlikleri

Muş’ta Vergi Haftası Etkinlikleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim