• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Muş’ta Spor Yatırımları

Muş’ta Spor Yatırımları
Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, inşaat çalışmaları devam eden spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu çalışmalarının sona...

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, inşaat çalışmaları devam eden spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu çalışmalarının sona gelindiğini söyledi.

Muş'ta inşaat çalışmaları devam eden spor tesislerini inceleyerek bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, çalışmaların sona gelindiğini ve bu yıl hizmet vereceğini söyledi. Muş'ta en büyük eksikliklerinin bir yüzde havuzu olduğunu belirten Kartal, yarı olimpik havuzun hizmete girmesi ile büyük bir eksikliğin giderileceğini kaydetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Muş ziyaretinde tesisleri açmayı hedeflediklerinin altını çizen Kartal, "İlimizde şu an inşaatı devam eden tesislerimiz mevcut. En çok önem verdiğimiz iki tane tesisimiz bulunmakta. Birisi bin 500 kişilik spor salonumuz, birde beş yüz kişilik yarı olimpik yüzme havuzumuz. Bin 500 kişilik spor salonumuzu bu ayın sonuna ya da nisan ayının ilk haftasına yetiştirmeyi planlıyoruz. Sebebi Sayın Başbakanımızın bu tarihlerde ilimizi ziyaret etmesi planlanıyor. İnşallah Sayın Başbakanımızın programını salonda yaptıracağız. Bundan dolayı son aşamaya geldi salonumuz. Hakikatten Muş'a layık bir salon olacak. Her yönüyle dört dörtlük bir tesisimiz olacak" dedi.

Muş'ta spor alanında ciddi yatırımların yapıldığını kaydeden Kartal, "Bunun yanında bir de yüzme havuzu inşaatımız devam etmekte. Tabi kış şartları ilimizde ağır ve uzun sürmesi hasebiyle sonbaharın son bölümün inşaatına ara vermiş bulunmaktayız. Şu an arkadaşlar çalışmalarına başladılar. Yüzme havuzumuzda tahminen bir ya da bir buçuk ay içerisinde bitip bize teslim edilecektir. Bizde Muş'un gençliğinin hizmetine sunacağız. Özellikle yüzme havuzuna çok önem veriyoruz. Çünkü Muş'ta ilk olacak yüzme havuzu, her yönüyle bütün arkadaşlara yani gençlerimize, vatandaşlarımıza sunacağız. Yüzme havuzunun giderleri biraz fazla olduğu için belli bir ücret karşılığında bu tesisimizi hizmete sunacağız" ifadelerini kullandı.

Muş’ta Spor Yatırımları

Muş’ta Spor Yatırımları

Muş’ta Spor Yatırımları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim