MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muslera'dan dedikodulara tepki!

Muslera, adının tekrar transferle anılmasına tepki gösterdi.
13.10.2015 09:59
Uruguay kampında bulunan ve yine uzun bir yolculukla İstanbul’a dönecek olan Muslera, adının tekrar transferle anılmasına tepki gösterdi.

Galatasaray’la sözleşme uzattığını ve Sarı-Kırmızılı takımda oynamaktan mutlu olduğunu belirten tecrübeli eldiven, kendisine teklif gelmediği için, transfer konuşmanın mantıklı olmadığını, bir yere gitmeyi düşünmediğini bildirdi. Galatasaray’ın içinde bulunduğu ekonomik kriz ve UEFA’nın yaptırım ihtimali nedeniyle, Muslera’nın satılarak borçların azaltılması gündeme gelmişti. Kulüp genel sekreteri Fatih İşbecer de “Muslera’yı satarak Galatasaray’ı kurtaramayız” diyerek, bu işe sıcak bakmadığını dile getirmişti.

Devre arasında genç takviyesi

Gerek UEFA’nın yaptırımları gerekse kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle transferde ağır ama emin adımlar atan Galatasaray, devre arasında da genç isimlere yönelecek. Transferde ilk sırayı forvete ayıran Sarı-Kırmızılılar, Gaziantep’in genç golcüsü Muhammet Demir’i gözüne kestirdi. Kırmızı-Siyahlı oyuncu için uygun bir bonservis bedelinde anlaşma sağlanırsa, transfer gerçekleşecek. Aksi takdirde, yabancı futbolcular da dahil olmak üzere, genç ve gelecek vaadeden isimler üzerinde bir araştırma daha yapılacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0