MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muslera: "Onlara karşı oynamak güzel olacak"

Galatasaray'ın başaralı file bekçi Fernando Muslera, Avusturya kampından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
30.07.2015 14:33

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önemli transferler yaptığını söyleyen Galatasaray'ın Uruguaylı eldiveni Fernando Muslera, Robin van Persie, Nani, Quaresma ve Mario Gomez gibi isimlere karşı oynamanın güzel olacağını belirtti ve Türkiye Ligi'nin bu isimlerle daha kaliteli hale geldiğini kaydetti.

Transfer konusuna da değinen Uruguaylı file bekçisi, kendisine ulaşmış bir transfer teklifinin olmadığını söyleyerek, "Bana ve menajerime ulaşmış resmi bir teklif yok. Sadece basında çıkan haberler var. Galatasaray'dan ayrılma gibi bir düşüncem yok. Yönetimden de 'seni satmak istiyoruz, teklif var' sözlerini duymadım. Kafam çok rahat" dedi.

Galatasaray'ın bir kaleci aradığının altını çizen başarılı file bekçisi, "Evet bir kaleci arandığı doğru ama benim buradan bir isim söylemem doğru olmaz. Benim yapmam gereken kurtarışlara devam etmek" ifadelerini kullandı.

MELO VE TELLES GİDECEK Mİ?
Melo ve Alex Telles'in takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Muslera, "Felipe Melo ve Alex Telles benim çok yakın arkadaşlarım. Bunun başlıca sebebi tabii ki dil konusu. "Melo ile de Telles ile de transfer anlamında duyduğum resmi bir şey yok. "Melo da Telles de gidecekse hem kendileri için hem de Galatasaray için iyi durumlar olması lazım" ifadelerini kullandı.

"BENİM BAŞARIM DEĞİL..."

Geçtiğimiz sezon kazanılan başarılarının kendisinin değil takımın olduğunu vurgulayan Muslera, "Geçen sene benim değil takımın başarısıdır. Hem şampiyonluk geldi hem de kupa geldi. Tamamen takım arkadaşlarımın başarısı" dedi.

"ONLARA KARŞI OYNAMAK GÜZEL OLACAK"
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önemli transferler yaptığını söyleyen Muslera, "Rakiplerimiz çok önemli isimleri transfer etti. Daha önce Van Persie ve Nani'ye karşı oynadım. Gomez'e karşı oynamamıştım. Quaresma'ya karşı oynadım. Onlara karşı oynamak güzel olacak. Türkiye Ligi sürekli daha kaliteli hale geliyor. Bizim takımın çok önemli bir iskeleti var. Kimse küçümsemesin. Bu iskelet devam ediyor ve önemli takviyeler yaptık. Yine iyi işler yapacağız" şeklinde konuştu.

MUSLERA'DAN ÇAY AÇIKLAMASI
Türk kültüründe hem çay hem de tavlanın çok önemli olduğunu belirten Muslera, "Sneijder bakıyorsunuz tavla oynuyor, çay içiyor. Aynı şekilde Podolski de çayı seviyor. Türkiye'de bir yere gidiyorsunuz hemen önünüze çay geliyor. Çayı seviyorum. İlk geldiğimde sanki 'Hoşgeldiniz' der gibiydi. Benim de Uruguay'da Türk arkadaşım var o da bizim çayımızı çok içiyor. Kız arkadaşım çayı benden daha çok seviyor. Gittiğiniz ülkelerde bu tip şeylere adapte olmanız gerekiyor" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0