• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

MÜSİAD’dan Örnek Kampanya

MÜSİAD’dan Örnek Kampanya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir ve Manisa şube üyeleri, İzmir'de bulunan Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi'ne gelerek kan...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir ve Manisa şube üyeleri, İzmir'de bulunan Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi'ne gelerek kan bağışında bulundu. Kan bağışının önemine dikkat çeken MÜSİAD İzmir Şube BaşkanıÜmit Ülkü, Ülkemizde kan ihtiyacı olan hastalarımızın şifa bulması için ve kendi sağlığımız için kan bağışına gereksinim olduğunu düşünüyorum" dedi.

Türk Kızılayı'nın MÜSİAD İzmir Şubesi ile birlikte yürüttüğü, bilinçli kan bağışçıları oluşturma amacıyla başlatılan proje devam ediyor. "Güvenli kan temini" konusunda bilgi almak ve kan bağışlamak üzere İzmir'de bulunan Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi'ne gelen MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, MÜSİAD Nürnberg Şube Başkan Yardımcısı İsmail Sönmez ve dernek üyeleri, merkezi gezerek bilgiler aldı.

Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök'ün verdiği bilgilerle merkezde bulunan laboratuarları dolaşan üyeler daha sonra gerekli testleri yaptırarak kan bağışında bulundu. Önceleri kan bağışının bu kadar önemli olduğunun farkında olmadıklarını kaydeden MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, "Yarın bizlerin de kan ihtiyacımız olabileceğini çok fazla farkında değildik. Burada farkındalığı arttırma konusunda bizlere verilen eğitimle birlikte son 3 yıldır, yılda 2 kez MÜSİAD olarak kan bağışında bulunmaya geliyoruz. Bugün de Manisa şubemiz bize eşlik etti. Ülkemizde kan ihtiyacı olan hastalarımızın şifa bulması için ve kendi sağlığımız için kan bağışına gereksinim olduğunu düşünüyorum" dedi.

MÜSİAD İzmir ve Manisa şubelerine teşekkür eden Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, "Minimun senede 2 defa bu organizasyonu yaparak bilinçli, vatansever ve yardımlaşma duygusu yüksek bir toplum oluşturmak için MÜSİAD üyeleriyle beraber bilinçli kan bağışçısı elde etme projemiz devam ediyor. 6 il ve 134 hastanenin kan ihtiyacını karşılayan bir bölge kan merkezi olmamız dolayısıyla kan ihtiyacımız yoğun oluyor. Bu ihtiyacımızı da MÜSİAD gibi ailelerden karşılıyoruz. Onlar da kimseyi mağdur etmemek, kan aratmamak için bu hayırlı görevi yapıyorlar. Bizim görevimiz de bu emaneti ihtiyaç sahibine dağıtmak" şeklinde konuştu. MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ise kan bağışlama bilincinin oluşmasını sağlamak adına böyle bir etkinliğe katıldıklarını belirterek, MÜSİAD Manisa Şubesi olarak kan bağışlarının devam edeceğini söyledi.

Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, projeye verdikleri destekten dolayı MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü'ye teşekkür belgesi takdim etti.

MÜSİAD’dan Örnek Kampanya

MÜSİAD’dan Örnek Kampanya

MÜSİAD’dan Örnek Kampanya

MÜSİAD’dan Örnek Kampanya

MÜSİAD’dan Örnek Kampanya

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim