• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin dün Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaretleri değerlendirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin dün Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaretleri değerlendirdi. MÜSİAD olarak Manisa için çalıştıklarını kaydeden Tekin, istişareye önem verdiklerini ve bu kapsamda AK Parti Manisa Milletvekillerini ziyaret ettiklerini söyledi.

MÜSİAD Manisa Şubesi Başkan Vekili ve İnşaat Yüksek Mühendisi Abdullah Tekin MÜSİAD Manisa Şube Yönetim Kurulu olarak Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tekin, "MÜSİAD Manisa yönetimi olarak Ankara'ya Manisa milletvekillerimizi ziyarete gittik. Öncelikle AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Manisa Milletvekilimiz Sayın Selçuk Özdağ'ı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret ettik. Akabinde TBMM'de Manisa Milletvekillerimiz Sayın Murat Baybatur, Uğur Aydemir ve İsmail Bilen'i MÜSİAD Yönetimi olarak ziyaret ettik. Kendilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Kendileri çok memnun oldular. MÜSİAD olarak biz Manisa'nın tarımının, ticaretinin, ekonomisinin gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda üyelerimizle beraber "Manisa bu noktada daha iyi durumlara nasıl gelir" bunun gayreti içindeyiz." dedi.

Kuruldukları günden bugüne hem kendi üyelerinden hem de üye olmayan ticaret erbabından da görüş ve önerileri toplayarak bunları rapor haline getirdikleirni ve Manisa'daki hem bürokratlarla hem ilgili resmi kurumlarla bunları paylaştıklarını anlatan Tekin, "Sayın vekillerimize de bu yönde yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendileri çok memnun oldular, onların da görüş ve önerilerini aldık. Çünkü bizim MÜSİAD'ımızın geleneğinde istişarenin çok önemli bir yeri var. Şehrimizi, ülkemizi daha iyiye götürmek için biz istişareyi önemsiyoruz. Bu bağlamda bunu da gerçekleştirmiş olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde yaptığımız çalışmaları da kamuoyuyla paylaşacağız. Malum Manisa'mız Büyükşehir oldu. Bununla beraber imarla ilgili bir takım problemlerimiz var. Aynı zamanda ülkemizde de imar yasası ile ilgili ciddi çalışmalar var Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın. Geçtiğimiz hafta da Adana şubemizin ev sahipliğinde biz bu imarla ilgili görüşlerimizi Türkiye çapında gelen üyelerimizle birlikte masaya yatırmıştık. Bu çalışmalardan da sayın vekillerimizi bilgilendirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde Manisa'mız için elimizden ne geliyorsa çalışmaya gayret edeceğiz." şeklinde konuştu.

MÜSİAD'ın Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunun altını çizen Tekin, "Bizler Manisa'da MÜSİAD Şubemizde arkadaşlarımızla beraber faaliyetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Tabii ki Manisa Milletvekillerimizden Sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın da AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olması bizim için çok büyük bir önem arzediyor." diye konuştu.

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim