• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

MÜSİAD Yaşlıları Unutmadı

MÜSİAD Yaşlıları Unutmadı
İzmir'de yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Yaşlılara...

İzmir'de yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü'ne bağlı Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden MÜSİAD İzmir Şube üyeleri, yaşlılara karanfil vererek Yaşlılara Saygı Haftalarını kutladı. Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürü Nesim Tanğlay, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MÜSİAD İzmir Şubesi olarak Yaşlılara Saygı haftasında her yıl geleneksel olarak birçok huzurevini ziyaret ettiklerini kaydeden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, "Huzurevi sakinlerimizi ziyaret ederek onların gününü birlikte kutlamak istedik. Yarın biz de yaşlanacağız. Yaşlılar, bugünle bağımızı kuran en değerli varlıklarımız" dedi.

Toplum olarak hatta tüm dünya olarak zor günler geçirdiklerini ifade eden Ülkü, "Unutmayalım ki dünyayı güzelleştirecek şey sevgidir. Sevgiye en çok muhtaç olanlar da çocuklar ve yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir" dedi. Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü ile bir protokol imzalama kararı aldıklarını da anlatan Başkan Ülkü, "Bakımevi ve çocuk evlerine MÜSİAD olarak katkıda bulunacağız. Bu tür kurumlara her zaman destek olamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Ülkü, Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürü Nesim Tanğlay'a teşekkür ederek ziyaretin anısına diktikleri fidan sertifikası verdi.

MÜSİAD Yaşlıları Unutmadı

MÜSİAD Yaşlıları Unutmadı

MÜSİAD Yaşlıları Unutmadı

MÜSİAD Yaşlıları Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim