• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

MÜSİAD Üyeleri Osmancık’ta Buluştu

MÜSİAD Üyeleri Osmancık’ta Buluştu
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi üyeleri Osmancık ilçesine çıkarma yaptı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi üyeleri Osmancık ilçesine çıkarma yaptı.

Osmancık ziyareti kapsamında ilk olarak MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, Başkan Yardımcıları Mahmut Öztemiz ve Şükrü Türkoğlu ile birlikte Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret etti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, MÜSİAD'ın hem ülkedeki sivil toplum kuruluşları arasında hem de iş dünyasında yapılacak tüm çalışmalarda farkını, farklılığını ortaya koyduğunu ve gücünü gösterdiğini belirterek, MÜSİAD'ı önemsediklerini söyledi.

MÜSİAD'ın hep önemli projeler üreterek, ülkeye faydalı çalışmalar ve hizmetler içinde olduğunu dile getiren Başkan Karataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD yöneticilerine teşekkür etti.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmed Köksal da, amaçlarının Çorum'a hizmet etmek ve şehri yönetenlerin çalışmalarına yapacakları Ar-Ge ile katkıda bulunmak olduğunu ifade etti. Köksal, Türkiye'nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından olan MÜSİAD olarak Çorum'un dinamizminin istenilen seviyeye çıkması noktasında kendilerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaretin ardından MÜSİAD yöneticileri MÜSİAD üyeleri Erkan Kanıtemiz, Hacı Bayram İlhan ve Salih Osman Fındık'ı ziyaret etti. MÜSİAD üyeleri son olarak MÜSİAD üyesi Emrah Tüysüz ev sahipliğinde düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Osmancık Belediye Başkanı Sayın Hamza Karataş, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

Programda konuşma yapan MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, Osmancık ilçesinin yerinde sayan değil, hedefleri olan ve hedef doğrultusunda sürekli gelişen bir ilçe olduğunu belirterek, Türkiye'ye mal olan Osmancıklı iş adamlarının bunun göstergesi olduğunu söyledi.

MÜSİAD'ın en çok üyesinin Osmancık ilçesinden olduğuna dikkat çeken Köksal, bundan dolayı da mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

MÜSİAD Üyeleri Osmancık’ta Buluştu

MÜSİAD Üyeleri Osmancık’ta Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim