• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

MÜSİAD Şube Başkanı Bayır: Bürokrasi yavaş çalışıyor

MÜSİAD Şube Başkanı Bayır: Bürokrasi yavaş çalışıyor
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır, yatırımcıların bürokratik hantallıktan şikayetçi olduğunu...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır, yatırımcıların bürokratik hantallıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Bayır ve Genç MÜSİAD Şube Başkanı Emrah Öztürk, dernek binasında ortak basın toplantısı düzenledi. Bayır, Türkiye'nin önemli kayak ve kış merkezlerinden Konaklı'da butik otel yapılması için 3 yıl önce yaptıkları başvurunun bürokratik hantallık nedeniyle sonuçlanmadığını söyledi. Bayır, bürokrasinin yavaş işlemesinin yatırımcıları mağdur ettiğini belirtti. Şehrin sosyo-ekonomik kalkınması için yeni yatırım ve yatırımcılara ihtiyaç duyduğunun altını çizen MÜSİAD Şube Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bürokrasi çok ağır işliyor. Kaplumbağa yürüyüşünde giden bir bürokrasimiz var. Bürokratik hantallığın giderilmesi için milletvekilleriyle, siyasetçilerle, valiyle ve bürokrasi ile bu düşüncemizi paylaştık. Bürokrasi daha aktif olsun. Erzurum, Erzurumlu yatırımcı kazansın diye çaba harcıyoruz. Yavaş ve hantal da olsa bürokratik engelleri aşıyoruz, aşmaya da çalışıyoruz."

GENÇ MÜSİAD ERZURUM'A ÇIKARMA YAPACAK

Genç MÜSİAD Şube Başkanı Emrah Öztürk de önümüzdeki hafta sonu, Palandöken dağındaki bir otelde Genel İdare Kurulu toplantısını gerçekleştireceklerini açıkladı. Öztürk, ülke genelinden 300 genç iş adamının Erzurum'da ağırlayacaklarını dile getirdi. İşadamlarının yatırım için sektörel görüşmelerde bulunmasının yanı sıra şehrin tarihi ve kültürel mekanlarının da konuk iş adamlarına gezdirileceğine dikkat çeken Genç MÜSİAD Şube Başkanı, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Ülke genelindeki 44 şubeden 300 genç işadamını şehrimizde ağırlayacağız .Doğu ile batı arasında kültürel ve ticari ilişkilerin canlandırılması, geliştirilmesi adına görüşmeler yapılacak. Kış turizminin sönük geçmesi nedeniyle 300 genç işadamının şehrimize gelmesi ve Palandöken'de ağırlanması da kış turizmine az da olsa katkı sağlayacak."

MÜSİAD Şube Başkanı Bayır: Bürokrasi yavaş çalışıyor

MÜSİAD Şube Başkanı Bayır: Bürokrasi yavaş çalışıyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim