• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

MÜSİAD Pakistan’daki Terör Saldırısını Kınadı

MÜSİAD Pakistan’daki Terör Saldırısını Kınadı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, "Pakistan'daki yatırımcılarımızı daha fazla teşvik edip oradaki...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, "Pakistan'daki yatırımcılarımızı daha fazla teşvik edip oradaki yatırımlarımızı arttırmayı düşünüyoruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta Pakistan'da bir lunaparka düzenlenen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, düzenlenen saldırıyı kınadıklarını bildirdi. Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "27 Mart Pazar günü Pakistan'da gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Toplumumuzun en savunmasız ve günahsız varlıkları olan çocukların ve kadınların eğlenmek maksadıyla gittiği lunaparkta meydana gelen patlamalarla terör alçak yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terörün sınır tanımaz değer bilmez din ve ırk tanımaz yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Yaşanan bu üzücü olay uluslar arası toplumun terör gruplarına karşı hareket etmesi ve her türlü teröre karşıtlık duyarlılığıyla birleşmesi gerektiğini bir kez daha göstermiştir. MÜSİAD acı gününde kardeş ve dost ülke Pakistan'ın yanındadır. Pakistan halkına taziyelerimizi sunuyoruz"

"PAKİSTAN'DAKİ YATIRIMLARI DESTEKLİYORUZ"

İşadamlarının terörden etkilenmeyerek Pakistan'da yapmış olduğu yatırımları arttırdığını vurgulayan Öztürk, MÜSİAD olarak da bu yatırımları desteklediklerini söyledi. Öztürk, "Dünyanın bir çok yerinde yatırım yapan Türk işadamlarımız var. Pakistan'da da yatırım yapan bir çok işadamımız var. Pakistan büyük bir ülke. Bize yakın bir ülke. Oradaki yatırımcılarımızın yatırımlarını her gün arttırdığını ve cirolarını her gün arttığını düşünüyoruz. Bu terör saldırısı nedeniyle geri adım atma durumu olmayacağını düşünüyoruz. Biz Pakistan'daki yatırımcılarımızı daha fazla teşvik edip oradaki yatırımlarımızı arttırmayı düşünüyoruz. Terör saldırılarının buna etki etmeyeceğini düşünüyoruz. Etki etmemesi gerektiğini savunuyoruz" diye konuştu.

MÜSİAD Pakistan’daki Terör Saldırısını Kınadı

MÜSİAD Pakistan’daki Terör Saldırısını Kınadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim