• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Öztürk’ten 2015 Ve Yeni Yıl Değerlendirmesi

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Öztürk’ten 2015 Ve Yeni Yıl Değerlendirmesi
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, "MÜSİAD olarak, hiç bir ayırım yapmadan, tüm iş dünyasına...

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, "MÜSİAD olarak, hiç bir ayırım yapmadan, tüm iş dünyasına ve kamu kuruluşlarına çağrı yapıyoruz. Gelin birlikte sanayimizi ve üretimimizi güçlendirelim, ayağa kaldıralım." dedi.

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk, Ankara'da düzenlenen Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de katıldığı toplantıda, 2015 yılının değerlendirmesi ve 2016 yılı beklentilerinin hakkında konuşmaların olduğunu dile getiren Öztürk, MÜSİAD başkanlar toplantılarının, tüm şubelerin başkanlarının kendi bölgelerindeki yerel ve genel durum analizlerinin değerlendirilmesine ve objektif tespitlerin yapılıp doğru politika belirlenerek, etkili kararlar alınmasına neden olduğundan dolayı, dernek ve ülke için büyük önem taşıdığına işaret etti. MÜSİAD başkanlar toplantılarının hem Manisa hem de ülkedeki gelişmelere büyük katkı sağlaması açısından özellikle takip ettiklerini belirten Öztürk, 11 bini aşan üyesi ve 46 bin üye işletmesiyle, yurtiçinde 86, yurtdışında 65 farklı ülkede 168 irtibat noktasıyla, 25 yılı geride bıraktıklarını söyledi. Toplantıda, üyelerinin yüzde 64'ünün 2016 ekonomisinin olumlu geçeceğini öngördüğü anket sonuçlarını açıklayan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın söylemlerini dile getiren Öztürk, "MÜSİAD olarak, hiç bir ayırım yapmadan, tüm iş dünyasına ve kamu kuruluşlarına çağrı yapıyoruz. Gelin, yüzde 64 ile yetinmeyelim, olumlu algıyı yüzde 100'e çıkarmak ve başarıya ulaşmak için hep birlikte daha fazla çalışalım. Sanayimizi ve üretimimizi güçlendirelim, ayağa kaldıralım. Ekonomimizin yeni hikâyesini birlikte yazalım. MÜSİAD olarak bu hikâyeye ortak olmaya ve öncülük etmeye hazırız ve elimizi taşın altında tutmaya devam ediyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim