• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

MÜSİAD Dost Meclisi’nde Buluştu

MÜSİAD Dost Meclisi’nde Buluştu
Düzce MÜSİAD üyeleri bugün kahvaltılı Dost Meclisi Toplantısında bir araya geldi.

Düzce MÜSİAD üyeleri bugün kahvaltılı Dost Meclisi Toplantısında bir araya geldi. Vali Ali Fidan da Dost Meclisi'ne konuk oldu ve iş dünyasına her zaman kapısının açık olduğunu söyledi.

MÜSİAD'ın 2016 yılı ilk Dost meclisi toplantısı bugün gerçekleştirildi. Kahvaltıda bir arayan gelen MÜSİAD üyelerinin konuğu ise Vali Ali Fidan'dı.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak yaptığı konuşmada, 2015 yılı faaliyetlerinden söz ederken, 2016 yılında çıtayı daha yukarılara çekmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Çakmak, " Senenin başı olması nedeniyle 2015'i değerlendirme ve 2016 programlarından bahsedeceğiz.4. kongremizi 14 Ocak'ta yaptık. Yeni arkadaşlarımızla birlikte daha güzel hizmet için, çıtayı daha yukarılara çıkartmak için çalışmalar yapıyoruz.Bu sene geniş katılımlı bir rafting organizasyonu yaptık.Her Dost Meclisi toplantımızda bir konu işledik. Bu toplantılarımızda hazırlanan raporları genel merkezimize sunduk. Bu yıl da yine Dost Meclisi toplantılarımıza devam edeceğiz." Dedi.

Dost Meclisi'ne konuk olan Vali Ali Fidan, " Bizi de bu dostluğa kabul ettiyseniz seviniriz" derken, MÜSİAD'ın çalışmalarını önemsediğini belirtti, 2016 yılında da birlik beraberlik içinde çalışmayı diledi.

Fidan, " MÜSİAD hem genel merkez olarak hem illerimizde yakınen çalıştığımız, sağduyuyu temsil eden , milli manevi değerlere dürüstlüğe önem veren, işadamlarımızın esnaflarımızın bir araya geldiği güzel bir sivil toplum kuruluşu. Valilik olarak çalışmalarımızda sizleri yanımızda görüyoruz, görmek istiyoruz. Bizim Valilik olarak asli görevlerimizden biri de, işadamlarımızın esnafımızın işlerini kolaylaştırmak.İnşallah hep böyle birlik beraberlik içinde oluruz. 2015 yılı ülke için biraz zor bir yıl oldu, üt üste seçimler yaptık ama inşallah 2016 hem sizler, hem milletimiz, ülkemiz için hayırlı olur. Kapımız sizlere her daim açık" şeklinde konuştu.

MÜSİAD Dost Meclisi’nde Buluştu

MÜSİAD Dost Meclisi’nde Buluştu

MÜSİAD Dost Meclisi’nde Buluştu

MÜSİAD Dost Meclisi’nde Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim