• BIST 9562.51
  • Altın 2488.43
  • Dolar 32.4935
  • Euro 34.7912
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Gala Yemeği

MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Gala Yemeği
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi'nin 2. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gala yemeği verildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi'nin 2. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gala yemeği verildi.

Afra Kültür Merkezi'ndeki programa AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, Genç Müsiad Başkanı Alper Tığlı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeler katıldı.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, MÜSİAD olarak Çorum iş dünyasının önünü açacak, yeni ufuklar kazandıracak projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını belirterek, bu hedef doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle işbirliği yaptıklarını söyledi. Köksal, Çorum'un dinamizminin istenilen seviyeye çıkması noktasında kendilerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da MÜSİAD'ın Türkiye'nin emeğini ve gücünü temsil ettiğini belirterek, MÜSİAD'ın bir sivil toplum kuruluşu olarak Çorum'da güzel işlere imza attığını dile getirdi.

MÜSİAD'ın kurucu başkanlığını yaptığını hatırlatan Bekiroğlu, "MÜSİAD, üyeleri ile birlikte yol yürümekten onur duyuyorum. Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, adaletin hakkın ve hukukun temsilcisi olan arkadaşlarımızın daha başarılı işler yapacağına inancım sonsuzdur" dedi.

MÜSİAD Teşkilatlanma Komisyonu 3. Bölge Başkanı Bilal Kanter de, iki yıl önce MÜSİAD'ın Çorum'da kurulması için geldiklerinde bu kervanın hayırlara vesile olacağına inandıklarını ifade ederek, MÜSİAD ailesi üyeleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

"SUÇA ORTAK OLMAYACAĞIZ SLOGANIYLA YOLA ÇIKIYORLAR PKK'NIN CİNAYETLERİNE ORTAK OLUYORLAR"

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, akademisyenler tarafından yayınlanan bildiriye sert tepki göstererek, "Suça ortak olmayacağız sloganıyla yola çıkıyorlar. PKK'nın cinayetlerine ortak oluyorlar" dedi.

MÜSİAD kurulurken adalet, eşitlik, kardeşlik adına yola çıkıldığını hatırlatan milletvekili Uslu, bunların dünyanın muhtaç olduğu değerler olduğunu söyledi. Kapitalist dünyada adaletsizliğin giderek arttığına dikkat çeken Uslu, adaletsizliğin yeni kuralları dayattığını, buna küreşelleşme denildiğini belirtti.

Küreselleşmeye karşı çıkmanın yetmeyeceğini hızını, sürecini kontrol etme şanslarının olmadığını dile getiren Uslu, "Küreselleşmeye karşı kendi değerlerimizi harekete geçirmek, yerli değerlerimizle birlikte kendi markalarımızı öne çıkartmak zorundayız. Adalet, eşitlik gibi değerler küreselleşmenin panzehiridir. İnsanların barışa, sevgiye muhtaç olduğu yerde adaletsizliğin giderek beraberinde modern köleliği getirdiği yerde her şeye rağmen adalet demeliyiz. İnsanlığın huzuru adaletle mümkündür. Bu anlamda hem Ak Parti hem Hak İş ve MÜSİAD adalet yolunun yolcuları olarak önemli bir görev yapmaktadır. Bizim derdimiz insanlık derdidir. Taksimin adaletli yapılması derdidir. Kulvarlar farklıda olsa aynı yolun yolcusu olarak mutlaka birbirimize destek olarak geleceğe daha emin yürümek zorundayız" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN KOŞMASINI ENGELLEYEN EN BÜYÜK UNSUR, TERÖR"

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bir yerde istikrar ve güven olmazsa, insanlar huzur içerisinde yaşamlarını idame ettirmezse ekonomi ve ticarette yapılan atılımların ikinci planda kaldığına işaret etti. 1 Kasım'dan sonra milletin AK Parti'ye duyduğu güven ve verdiği destekle ülkede ekonomi alanında taşların yeniden yerine oturduğunu dile getiren Ceylan, ülkenin seçimlerden sonra fetret devrini atlattığını belirtti.

Türkiye'nin koşmasını engelleyen en büyük unsurların başında terörün geldiğini anlatan Ceylan, "Bu sorunun üstesinden geleceğiz. Bir tane silahını bırakmamış terörist dahi kalsa mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Terör örgütü adına kurşun sıkanı da terör adına propaganda yapanı da aynı kefeye koyuyoruz. Üniversiteler ilim yuvasıdır. Gençlerin geleceğe hazırlandığı yerlerdir. Öğretim üyeleri de bunlarla ilgilenmelidir. Bunlar ülkenin huzurunu bozmak yerine babasıyla yan yana konulan Şenol çiftçi ve 4 yaşındaki yavrumuz için aynı tepkiyi vermesini beklerdik. Kimse demokrasi havariliği yapmasın. Sözde barış güvercinliği yapmasın. Bunu da 1 Kasım seçimlerinde gösterdi. Bildiriye imza atan öğretim üyelerinin dünyanın 500 arasında neden Türk üniversitesi yok diye düşünmelerini isterdim. Devletimiz güçlü, 2023 hedeflerimizin gerçekleşmesinde kimse bize engel olamayacak. Hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Zaman, birleşme zamanı ayrışma zamanı değil" dedi.

Konuşmaların ardından MÜSİAD'ın yeni üyelerine rozet takıldı. Program aile fotoğrafı çekinilmesinin ardından sona erdi.

MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Gala Yemeği

MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Gala Yemeği

MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Gala Yemeği

MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Gala Yemeği

MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Gala Yemeği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim