• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

MÜSİAD, Antalya'da bölgesel iş geliştirme toplantısı düzenledi

MÜSİAD, Antalya'da bölgesel iş geliştirme toplantısı düzenledi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, deneyimlerini ve başarı hikayesini işadamlarıyla paylaştı.

Sanayici ve işadamlarının katılımıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Genel Başkan Vekili Nazım Özdemir, bu tür toplantıların bölgesel kalkınma için önemli olduğunu belirterek, 2016'nın 2015'e göre daha iyi geçeceğini söyledi.

Antalya Valisi Muammer Türker ise konuşmasını Rusya krizine ayırdı. Antalya'ya gelen turistlerin büyük bir bölümünün Rusya'dan geldiğinin altını çizen Türker, sezonun kapalı olmasından dolayı Rusya krizinin turizme yaptığı etkilerin henüz ortaya çıkmadığını ifade etti. Bu krizin en fazla Antalya'yı etkilediğinin altını çizdi. Türker, zorlu problemlerin aşılmasında yardımlaşmanın önemli olduğunu belirtti.

ORAKÇIOĞLU: FARK OLUŞTURMAK LAZIM

Açılış konuşmalarının ardından başarı hikayesi örneği olarak Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bir sunum gerçekleştirdi. Başarının yakalanmasında küçük detayların önemli olduğunu savunan Orakçıoğlu, ancak bu şekilde farklılık oluşturulabileceğini söyledi. Akademisyen olduğunu hatırlatan Orakçıoğlu, ekibiyle birlikte çalışmaya üretmeye devam ettiğini anlattı. Rekabette akıl gücünün ön plana çıktığını söyleyen Orakçıoğlu, sektöre girebilmek için farklılar oluşturduklarını ifade etti. Bu farklılıklarda birinin de atık deri parçalarıyla pantolonlara yaptıkları küçük dokunuşlar olduğunu kaydetti. Bu deri parçalarıyla pantolonların ceplerinin ve paçalarının süslendiğini aktaran Orakçıoğlu, bu sayede ön plana çıktıklarını dile getirdi. İstanbul'un en popüler mağazalarına koltuğunun altında pantolon taşıdığını paylaşan Orakçıoğlu, bu pazarlama yöntemiyle çok büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.

MÜSİAD, Antalya'da bölgesel iş geliştirme toplantısı düzenledi

MÜSİAD, Antalya'da bölgesel iş geliştirme toplantısı düzenledi

MÜSİAD, Antalya'da bölgesel iş geliştirme toplantısı düzenledi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim