• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

MÜSAİD’dan istişare toplantısı

MÜSAİD’dan istişare  toplantısı
MÜSİAD Karabük Şubesi tarafından 2017 yılının ilk istişare toplantısı düzenlendi.

MÜSİAD Karabük Şubesi tarafından 2017 yılının ilk istişare toplantısı düzenlendi.

Çebioğlu By-Fatih'te düzenlenen istişare toplantısında AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ve Milli Eğitim Bakanlığı Kalite Performans Geliştirme Daire Başkanı, Cihannüma Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Baki Öztürk konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıya ayrıca, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, KESOB Başkanı Nurettin Tümen, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, STK temsilcileri ile Derneğe üye işadamları büyük ilgi gösterdi.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, bu yıl ilk istişare toplantısını yaptıklarını söyleyerek, " Üyelerimizin ve ülkemizin sorunlarını ortak akıl fikirle konuşacağız. işadamları ülkenin aslı ve hamuru. İşadamı ticaret erbabı olmazsa evine iş aş getirecek insanda olmaz. İşadamı üretecek satacak ihraç edecek devlete vergisini ödeyecek. Devlete memurunun ve kamu çalışanlarının maaşını ödeyecek. Bu nedenle üreten iş yapan ticaret erbabı ülkenin mayası. Bu mayanın görüşü de önemli. Siyasi iradeye görüşmelerimizi aktarıyoruz" dedi.

Milletvekili Burhanettin Uysal ise katılımcılara "Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" üzerinde bilgiler vererek, 93 yıldır ülkeye dar gelen elbisenin 16 Nisan'da değiştirileceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Kalite Performans Geliştirme Daire Başkanı, Cihannüma Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Baki Öztürk "Hayata dair farkındalık ve motivasyon" konularında bilgi verdi.

Kişisel gelişim ile ilgili öneli bilgiler veren konuşmacı Öztürk, "Hayatınızda "yapamam" kelimesi yerine "yapabilirim', "belki" kelimesi yerine "kesinlikle" gibi bir çok kelime örneğini dağarcığınızın bir parçası yapın." dedi.

MÜSAİD’dan istişare toplantısı

MÜSAİD’dan istişare toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim