• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Müsad’da Fındıkoğlu, Güven Tazeledi

Müsad’da Fındıkoğlu, Güven Tazeledi
MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, yapılan genel kurul sonrasında tekrar güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, yapılan genel kurul sonrasında tekrar güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu, Şehit Şerife Bacı Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Genel Kurula, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, MÜSİAD Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi ile çok sayıda davetli ve üyeler katıldı.

Genel Kurulun açılışında konuşan MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, MÜSİAD'ın hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı, tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayali ile yola çıkan hassasiyet sahibi işadamlarının 9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da kurdukları, bugün ise yurtiçinde 86 irtibat noktası yurtdışında ise 65 farklı ülkede 168 noktada hizmet veren yine bugün 11 bini aşan üyesi ve temsil ettiği 46 bin işletmesi ile 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan kamu yararına çalışan dernek statüsüne sahip güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

MÜSİAD'ın ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhu ile ülkenin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunduğuna işaret eden Fındıkoğlu, "Bizlerde, 2014 yılı başlarında MÜSİAD Kastamonu temsilciliği olarak çıktığımız bu yolda 4 Ocak 2016 tarihinde de şube olma statüsünü kazandık. Bugün ise inşallah 1. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. MÜSİAD Kastamonu şubemiz bugün her biri kendi alanında başarılı ve seçkin 63 üye ile öncelikle memleketimize, ülkemize fayda sağlamayı gaye edinmiş ve her geçen gün büyüyen bir ailedir. MÜSİAD Kastamonu şubesi olarak başlıca hedeflerimiz öncelikle ilimizin kalkınması, özellikle de sanayi alanında yatırımların artırılması, hammaddesi ilimize yada bölgeye dayalı üretimin desteklenmesi, istihdam sağlanması ilimizin tanıtımı ve insanlarımızın refah ve seviyesinin artırılması için hizmet etmektir. Bu güne kadar MÜSİAD Kastamonu için fedakarca emek sarf eden kıymetli üyelerimize ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese huzurlarınız da teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Daha sonra yapılan oylama sonucu MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, delegelerin tekrar güvenoyunu alarak başkanlığa seçildi.

Müsad’da Fındıkoğlu, Güven Tazeledi

Müsad’da Fındıkoğlu, Güven Tazeledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim