• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Musa Sinan’dan Zemin İsyanı

Musa Sinan’dan Zemin İsyanı
PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Musa Sinan Yılmazer yaptığı açıklamada, "Bizi eleştirenler gelip o sahada bir 10 dakika oynasınlar...

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Musa Sinan Yılmazer yaptığı açıklamada, "Bizi eleştirenler gelip o sahada bir 10 dakika oynasınlar bakalım" diyerek, İnönü Stadı zemininin iyi oyun oynamalarına engel teşkil ettiğini vurguladı.

PTT 1. Lig'in 17. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Sabah saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda yapılan çalışma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Musa Sinan Yılmazer, ilk yarının son maçı olan Boluspor müsabakasını kazanıp, devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi.

Teknik Direktör İrfan Buz'un göreve gelmesinin ardından toparlandıklarını kaydeden Musa Sinan, "Sezona kötü maçlarla başladık. Hoca gelmeden önce 5 puanımız vardı. Ancak hoca geldikten sonra toparlandık. Defansif olarak da bayağı bir toparladık. Gol yememeyi öğrendik. Üst üste galibiyetler aldık. Bir çıkışımız vardı. O çıkışımızı hala devam ettiriyoruz. Şimdi 21 puan yaptık. Samsunspor maçında 3 puan alabilirdik. İkinci yarı çok iyi oynadık. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Ama sahamızda uzun zamandır mağlubiyetlerimiz vardı. En azından onu yendik. Sonuçta 1 puan da iyidir. Önümüzde bir Boluspor maçı var. O maçı da kazanıp, devre arasına moralli girmek istiyoruz" dedi.

"ELEŞTİRENLER GELİP O SAHADA 10 DAKİKA OYNASIN"

Malatya'ya ilk geldiğinde gerek antrenman sahasının zemini, gerekse de stadın zemininden dolayı büyük zorluk çektiğini söyleyen Yılmazer, "Ben ilk geldiğimde çok zorluk çektim. Çünkü idman sahası olsun, stattaki çim olsun gerçekten çok kötüydü. Halende çok kötü. Benim bundan önce oynadığım takımlarda tesis olsun, stat olsun güzeldi. Özellikle stadın güzel olması lazım. Çünkü sonuçta biz orada futbol oynuyoruz, ekmek parası kazanıyoruz. En kötü sonuçta eleştiriliyoruz biz orada. Kimse sahaya bakmıyor. Herkes söylüyor işte; "Nasıl yapamadın, nasıl süremedin, nasıl vuramadın" diye. Ben merak ediyorum, o eleştirenler gelip o sahada oynasın 10 dakika bakalım, ne oluyor. Bizim ellinci, altmışıncı dakikadan sonra belimiz, arka adalelerimiz ağrımaya başlıyor. Gerçekten saha inanılmaz kötü. İkinci yarıda tesisimiz bitiyor. Orada başlayacağız ama en önemlisi bence stada bir çare bulmaları lazım. Çünkü bir orada bu şartlarda çok maç kaybedebiliriz. Hiçbir şekilde top tutamıyoruz, top kullanamıyoruz. Adamın üzerine topla gidiyorsun top seki olmuyor, sonra tepki görüyorsun. Bence bir an önce bizim stadımızı düzeltmeleri gerekiyor" diye konuştu.

"BİZİM MAÇIMIZA EKSTRA BİR MOTİVEYLE ÇIKACAKLAR"

Sakatlığındaki son durum ve bu haftaki Bolu maçıyla ilgili de konuşan Musa Sinan, "Biraz bileğim ve kasığım ağrıyor. Adana Demir maçında olmuştu. Ağrılarla oynuyorum. Kasığımda bu maçtan önce vardı. İğneyle çıktım ben maça. Dediğim gibi saha çok etkiliyor. Bolu takımı aslında iyi bir takım. Sezon başından iyi bir çıkış yakalamışlardı. Son haftalara doğru çok gol yemeye başladılar. Bizim maçımıza ekstra bir motive ile çıkacaklar. Ondan eminiz. Biz de orada önce yenilmemek, sonrada 3 puanla devre arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim