• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Muş Ülkü Ocakları Vakfından Teröre Sert Tepki

Muş Ülkü Ocakları Vakfından Teröre Sert Tepki
Muş Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serdar Yılmaz, Ankara'daki bombalı saldırıya tepki göstererek "Aşılamaz denilen surları yıkan...

Muş Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serdar Yılmaz, Ankara'daki bombalı saldırıya tepki göstererek "Aşılamaz denilen surları yıkan bu necip millet, üç beş soysuz şarlatana pabuç bırakacak değildir. Yüce milletimizin kudreti ve birlik beraberliğe olan inancı, bir gün mutlaka boynu tasmalı hainleri ve tasmayı elinde tutanları boğacaktır" dedi.

Ankara Kızılay'daki bombalı saldırıyı kınayan Muş Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serdar Yılmaz, teröre sert bir şekilde tepki gösterdi. Ülke menfaatlerine ipotek koyma, korku salma ve bölmeye çalışan hainlerin asla emeline ulaşamayacaklarını ifade eden Yılmaz, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve büyük Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Ülkemizin, her gün kan, gözyaşı ve kaos içinde uyanılan, bombaların patladığı, güvensizlik ve korku ortamının hakim olduğu bir üçüncü dünya ülkesine çevrilmeye çalışıldığını anlatan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Uzunca bir süredir beslenen, gücünü ve eylem kabiliyetini artıran bölücü terör örgütü, ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini sınır tanımadan alçakça yakıp yıkmış, aziz milletimizin yurdunu, yuvasını, ocağını yaşanmaz hale getirerek milletimizi kendi öz yurdundan göçe zorlamış; son olarak da daha önce benzeri görülmemiş ölçüde organize bir şekilde Ankara'nın kalbinde bombalı saldırı gerçekleştirmiştir."

Yılmaz, Türk milletinin en aziz kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında yuvalanan bölücü örgüt vekillerinin hain teröristlerin analığına soyunduğunu belirtti.

Yılmaz, kendilerine "aydın" diyen sözde akademisyen ve gazeteci gibi kılıklara bürünen bazı şarlatanların terörle mücadele eden güvenlik güçlerini katliam yapmakla suçladığını belirterek şunları söyledi:

"Özerklik ve özgürlük naraları atarak terör örgütünü açıktan desteklemektedir. Üniversitelerde yuvalanan öğrenci kılıklı teröristler, yetkililerin ve idarecilerin tavizleri neticesinde ellerini kollarını sallayarak fakülte ve yerleşkelerde örgüt propagandası yapmakta, kendilerinden olmayan Türk gençlerinin ve hain emelleri önünde en büyük engel olarak gördükleri milliyetçi ülkücü öğrencilerin hayatlarına kastetmektedir; bütün bunlar "karşıt görüş" adı altında masumlaştırılmak istenmektedir."

Terörün bölgedeki eylemine dikkat çeken Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Özellikle son yıllarda yaşananlar göz önüne alındığında uluslararası taşeronluk vazifesini üstlenen bölücü örgütün, ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde gerçekleştirdiği zulüm, katliam ve terör ortamını Türkiye geneline yayarak cephesini genişletmeye çalıştığı görülmektedir. Cennet ülkemizi cehenneme çevirmek isteyenler şüphesiz ki bölücüler ve onların destekçileridir. Ancak bölücü hainlerin bugünkü lojistik ve eylem kabiliyetine sahip olmasının müsebbibi de çözüm süreci ortamı ve açılımcı zihniyettir. Türkiye Cumhuriyeti Devletini sadece bir binadan ve bir bayraktan ibaret sanan alçaklar ve iş birlikçileri yeri ve zamanı geldiğinde Türk milletinin gücü ve kudretini görecektir. Bağımsızlığı ve istikbali önünde hiçbir engel tanımayan, demirden dağları eriten, aşılamaz denilen surları yıkan bu necip millet, üç beş soysuz şarlatana pabuç bırakacak değildir. Yüce milletimizin kudreti ve birlik beraberliğe olan inancı bir gün mutlaka boynu tasmalı hainleri de, tasmayı elinde tutanları da boğacaktır. Ülkü Ocakları Vakfı olarak aziz milletimizle omuz omuza, gönül gönüleyiz."

Muş Ülkü Ocakları Vakfından Teröre Sert Tepki

Muş Ülkü Ocakları Vakfından Teröre Sert Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim