• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısı yapıldı

Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısı yapıldı
Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısına Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu...

Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısına Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda esnafın katılımı ile yapıldı.

Diyar Paris Otel'de düzenlenen toplantıda, Muş'un kalkınması için yapılması gereken konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, görev süresi içerisinde yapılan çalışmalara değinerek, 2016 yılında yapılması planlanan projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Her zaman ortak akıl, birlikte yönetim anlayışını dile getirdiklerini ve buna göre hareket ettiklerini belirten Başkan Asya, "Göreve geldikten sonra bütün çalışmalarımızı istişare yoluyla yapmaya başladık. Bunun ilk ayağını her ay muhtarlarla bir araya gelerek, hayata geçirdik. Bunun yanı sıra iş adamlarımızla bir araya geliyoruz. Bu ilin kalkınması için ekonomik olarak onların önerileri, bizim yol haritamız olacaktır" dedi.

Yaklaşık 21 aylık görev süresini değerlendiren Başkan Asya, "Siyasi bir kimliğimiz olmasına rağmen, çalışmalarımızda herhangi bir ayrım yapmadan hizmet sunacağımıza dair halkımıza söz verdik. Bugün Muş'un bütün renkleri buradadır. Huzurlu olan kentimizin kalkınması için bu toplantıları yapıyoruz. Bu kapsamda ilimizin eksikliklerini gidermek ve hak ettiği seviyeye gelmesi adına belediye olarak kısa, orta ve uzun vadede projelerimizi hazırladık. Bunlara göre stratejik planımızı hazırladık. Bu çerçevede çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık 21 aylık görev süremde Muş'un köklü birçok sorununu gidermenin yanı sıra birçok eksikliklerin çözümü noktasında arayışlarımızı yaptık." ifadelerini kullandı.

Yaptıkları projeleri anlatan Asya, "Muş'un ciddi anlamda eksikliklerini yaşadığımız, ulaşım, yol, kanalizasyon, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığımız projelerin büyük bir kısmını hayata geçirdik. Bununla beraber altyapı ve içme suyu gibi köklü sorunlarımızı ortadan kaldırmak için gerekli adımları attık. Allah'ın izniyle bunları da en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bu anlamda bu memlekete yatırım yapan, ilin kalkınmasına katkı sunan değerli iş adamlarımız olarak, yaptığımız ve yapmayı planladığımız tüm çalışmaları sizlerle istişare ederek yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Asya'nın konuşmasının ardından Vali Seddar Yavuz da Muş'un kalkınması için yapılması gereken konular hakkında konuştu. Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirmeleri ile sona erdi.

Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısı yapıldı

Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısı yapıldı

Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısı yapıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim