• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Muş Belediye Meclisi toplandı

Muş Belediye Meclisi toplandı
Muş Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında toplandı.

Muş Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında toplandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, ekim ayı içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Yoğun bir çalışma sezonu geçirdiklerini kaydeden Başkan Asya, "Her geçen yıl bir önceki yıla göre tempomuzu arttırarak halkımıza hizmet ediyoruz. Bu yıl çalışma sezonu ile birlikte ilimize yeni bir ivme kazandıracak değişim ve dönüşüm sürecinin startını verdik. Muş için hayati önem arz eden ve bizim de hassasiyetle üzerinde durduğumuz altyapı projesinin başlatılması çalışmalarımıza farklı bir yön verdi. Şehrin birçok noktasında yürütülen kazı ve döşeme çalışmaları her ne kadar vatandaşlarımızın normal yaşamlarını biraz kısıtlasa da geleceğe dair sağlam temellerin atılması bizleri daha da motive etmiştir. Bugüne kadar Cumhuriyet Caddesi hariç diğer ana güzergahlardaki altyapı döşemelerinin tamamlanması, gelecek yıl projemizin daha rahat işlemesini sağlayacaktır. Önümüzdeki yıl çalışma sezonu ile birlikte Cumhuriyet Caddesi ve mahalle aralarındaki içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ile şehrimizi büyük bir sorundan kurtarmış olacağız. Bu yıl geçici olarak yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz asfalt ve parke döşeme çalışmalarımızı, altyapı projesinin tamamlanması ile daha sağlam ve kalıcı bir şekilde bir bütün olarak yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Mevsim şartlarından dolayı yılın yarısında şehrin gelişimine katkı sunacak projeleri yürütebildiklerini geri kalan yarısında da karla mücadele ettiklerini kaydeden Başkan Feyat Asya, "Çalışma koşullarının elverişli olduğu her bir günü fırsat bilerek değerlendirmenin gayretindeyiz. Çünkü bu bölgenin çalışma sezonu altı ayı bile bulmuyor. Dolayısıyla zamanla yarışarak hazırladığımız projeleri bir an önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Kasım ayına girdiğimiz bugünlerde tamamlanma aşamasında olan çalışmalarımızı hızlandırdık. Bunun yanı sıra şimdiden kış mevsiminin hazırlıklarına başladık. Yüksek kesimlerde yağan karın şehir merkezine de yağması yakındır. Haliyle elimizdeki işleri bitirerek başarılı bir karla mücadele sezonu geçirmek için hazırlıklarımızı da ihmal etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Asya, Muş Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden diğer projelerle ilgili meclis üyelerini bilgilendirmesinin ardından meclise havale edilen evrakların görüşülmesine geçti.

Muş Belediye Meclisi toplandı

Muş Belediye Meclisi toplandı

Muş Belediye Meclisi toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim