• BIST 9756.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Murzioğlu’ndan Kadın Personele Hediye

Murzioğlu’ndan Kadın Personele Hediye
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadın personeline hediye vererek...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadın personeline hediye vererek günlerini kutladı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın personelini unutmadı. Başkan Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Beytekin ile birlikte, odada görev yapan personeli tek tek ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Başkan Murzioğlu ayrıca, kadın personele, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına çeşitli hediyeler verdi. Başkan Murzioğlu ayrıca, erkek personele de eşlerine vermek üzere hediye verdi.

KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını belirten Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye'nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına olan inancımız tamdır. Kadının duygusal zekası ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Murzioğlu’ndan Kadın Personele Hediye

Murzioğlu’ndan Kadın Personele Hediye

Murzioğlu’ndan Kadın Personele Hediye

Murzioğlu’ndan Kadın Personele Hediye

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim