• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Murzioğlu: “Ülke Kalkınmasında Sanayicinin Önemi Çok Büyük”

Murzioğlu: “Ülke Kalkınmasında Sanayicinin Önemi Çok Büyük”
Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) faaliyet gösteren yatırımcıların geleneksel hale getirdiği toplantıda konuşan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)...

Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) faaliyet gösteren yatırımcıların geleneksel hale getirdiği toplantıda konuşan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ülkenin kalkınması ve gelişmesinden sanayici ve yatırımcıların önemine dikkati çekti.

Kavak OSB'de faaliyet gösteren firma sahipleri ve yetkilileri geleneksel hale getirdikleri toplantının bir yenisini daha yaptı. Kavak OSB'de faaliyet gösteren bir cam sanayi ev sahipliğinde Çakallı Han'da gerçekleştirilen toplantıya Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Kavak OSB Müdürü Ali İhsan Uzun ve sanayiciler katıldı.

KAVAK OSB HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Kavak OSB'nin sorunları ve çözüm önerilerinin de ele alındığı toplantıda konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ülkenin kalkınması ve gelişmesinden sanayici ve yatırımcıların önemine değindi. Konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Murzioğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz ve bugün üçüncüsünü düzenlediğimiz toplantıda sizlerle tekrar bir araya gelmenin mutluluğu içindeyim. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Kavak Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün içine yeni müteşebbisleri katarak büyümesini sürdürüyor. Ancak, sorunlarımız da yok değil. Ama inanıyorum ki; birlik ve beraberlik içinde biz yatırımcılar olarak mutlaka bu sorunların üstesinden geleceğiz. Son olarak Mütevelli Heyetimizin de kararıyla Kavak OSB'ye prefabrik de olsa bir idare binasını hizmete açtık. Hizmetler artık Kavak OSB'nin içinden size ulaşacak. Sizlerin de katkılarıyla birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştıracağız. Bizim amacımız daha çok üretim ve istihdam sağlayarak ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine katkı sağlamak. İnşallah devletimizin de desteğiyle ülkemizi ve şehrimizi hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız" diye konuştu.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE SONA GELİNDİ

Ardından söz alan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise yapılan organizasyonun önemine değinerek, "Eksikliklerimizin giderilmesi ve yapacağımız çalışmalara katkı sağlamak anlamında bizim birbirimize ihtiyacımız var. Bizim belki de en büyük eksikliğimiz Kavak'ta küçük sanayi sitesinin olmaması. Ama bunla alakalı çalışmamızın sonuna geldik. Bu konuda yer gösterilmiş ama hiçbir çalışma olmamış. En kısa zaman içerisinde ihalesini yapıp küçük sanayi sitesi ile alakalı ciddi bir adım atacağız. Benim bir başka isteğim anayol kenarına OSB'deki fabrikalarımızın showrumunu açmak. Burada yapılanları biz biliyoruz ama çoğu insan bilmiyor. Burada yapılan ürünlerin tanıtımı konusunda hep beraber bir şeyler de yapabiliriz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından, toplantıya katılan iş adamları, Kavak OSB'nin sorunlarını dile getirerek, çözüm önerilerini tartıştı.

Murzioğlu: “Ülke Kalkınmasında Sanayicinin Önemi Çok Büyük”

Murzioğlu: “Ülke Kalkınmasında Sanayicinin Önemi Çok Büyük”

Murzioğlu: “Ülke Kalkınmasında Sanayicinin Önemi Çok Büyük”

Murzioğlu: “Ülke Kalkınmasında Sanayicinin Önemi Çok Büyük”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim