• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Murzioğlu: “Gümrük Müşavirleri Önemli Bir Misyon Üstleniyor”

Murzioğlu: “Gümrük Müşavirleri Önemli Bir Misyon Üstleniyor”
Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Aslıhan Çelebi ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'ni kabulünde konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı...

Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Aslıhan Çelebi ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'ni kabulünde konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, gümrük müşavirlerinin ülkemizin dış ticaretinin gelişmesinde çok önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Aslıhan Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Yağcı, Bayramali Temizer, Erdoğan Çelik, Derneğin Samsun Temsilcisi Abdulkadir Köstek ve Hakan Yanık Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Gümrük Müşaviri olan Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çakır'ın da bulunduğu ziyarette Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Aslıhan Çelebi, yürüttükleri faaliyetler hakkında Başkan Murzioğlu'nu bilgilendirdi.

ÇELEBİ: "SORUMLULUKLARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"

Samsun'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti de ifade eden Çelebi, "Hepimizin amacı, mesleğimizin gelecekte istediğimiz seviyelere getirilmesi ve yeni nesillere başarıyla icra edebilecekleri bir meslek dalını aktarabilmek. Sorumluluklarımızın her geçen gün artarak sırtımıza yüklendiği bir meslek dalında hizmet vermek, hem mükelleflerimizin hem de devletimizin çıkarlarını koruyarak köprü vazifesi görmek, tüm bu çalışmaları büyük bir özen ve dikkatle yapabilmek Gümrük Müşavirliği mesleğinin önemini ortaya koymaktadır" dedi.

Gümrük Müşavirleri mesleğinin önemine de vurgu yapan Aslıhan Çelebi, Gümrük Müşavirlerinin Odalaşması gerektiğine de değinerek, bu süreçte destek beklediklerini ifade etti.

MURZİOĞLU: "DIŞ TİCARET ERBABININ HUKUKİ TEMSİLCİLERİ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Ülkemiz dış ticaretinin gelişmesinde çok önemli misyon üstlenen ve derin bir mevzuat bilgisine sahip gümrük müşavirlerimiz, gümrük işlemlerinin hızlı, güvenilir ve mevzuata uygun olarak yürütülmesini sağlarken, dış ticaret erbabının hukuki temsilcileri pozisyonunda ciddi bir rol üstlenmektedir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim