• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Muratpaşa’da Mimari Proje Sergisi

Muratpaşa’da Mimari Proje Sergisi
Muratpaşa Belediyesi, Mimari Fikir Proje Yarışması'na katılan tüm eserleri, sergilenmeye başladı.

Muratpaşa Belediyesi, Mimari Fikir Proje Yarışması'na katılan tüm eserleri, sergilenmeye başladı.

Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi (Opera ve Tiyatro İşliği) Mimari Fikir Proje Yarışması'na katılan tüm eserler, sergilenmeye başlandı. Belediye fuayesinde ziyarete açılan sergide fikir proje yarışmasına katılan 97 eserin çizimleri ve görselleri yer alıyor. Sergide ayrıca ödül alan 8 eserin maketleri de bulunuyor. Yarışmaya katılan projeler; 29 Ocak 2016 Cuma gününe kadar, Muratpaşa Belediyesi hizmet binası fuayesinde gezilebilecek. Yarışma Kolokyum'u da 30 Ocak 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

8 ÖDÜLLÜ ESER

Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi (Opera ve Tiyatro İşliği) Mimari Fikir Proje Yarışması için Jürinin değerlendirmesi sonucu:

Birincilik ödülünü; Mimar-İnşaat Mühendisi Doğan Türkkan'ın Başkanlığında Cihan Sevindik, Tuna Han Koç ve Zeynep Canan Sevindik'ten oluşan ekibin hazırladığı proje, İkincilik ödülünü; Yüksek Mimar İlker İğdeli'nin Başkanlığında Büşra Al'dan oluşan ekibin hazırladığı proje, Üçüncülük ödülünü: Mimar Burak Pelenk'in Başkanlığında Dilara Demiralp, Dilara Demir ve Sena Akgül'den oluşan ekibin hazırladığı proje almıştı.

Yüksek Mimar Zuhal Kol'un Başkanlığında Zehra Saday Aygün ve Carlos Zarco Sanz'dan oluşan ekibin hazırladığı proje, Yüksek Mimar İlker Fatih Özorhon'un Başkanlığında Güliz Özorhon, Özgür Öztürk, Onur Tekin, Varlık Yücel, Caner Üretmen ve Ender Yıldızhan'dan oluşan ekibin hazırladığı proje, Mimar Bennu Tunç'un Başkanlığında Betül Ay Birsöz'dan oluşan ekibin hazırladığı proje, Yüksek Mimar Alper Derinboğaz'ın Başkanlığında Hakan Tüzün Şengün, Orçun Girgin, Selçuk Kişmir, Aysu Aysoy, Şevki Topçu, Ecem Çınar ve Tarık Keksin'den oluşan ekibin hazırladığı proje, Mimar Barış Demir'in Başkanlığında Sıddık Güvendi'den oluşan ekibin hazırladığı proje de Mansiyona layık görülmüştü.

Muratpaşa’da Mimari Proje Sergisi

Muratpaşa’da Mimari Proje Sergisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim