• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Muratpaşa’da 4 Yeni Park Halka Açıldı

Muratpaşa’da 4 Yeni Park Halka Açıldı
Muratpaşa Belediyesi toplam 13 bin 375 metrekarelik 4 yeni parkı halkın kullanımına açtı.

Muratpaşa Belediyesi toplam 13 bin 375 metrekarelik 4 yeni parkı halkın kullanımına açtı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, insan hayatının siyaset masasında olduğu hiçbir yaklaşımın içinde olmayacaklarını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi, toplam 13 bin 375 metrekarelik, Avukat Çağdaş Şahin, Kerkük Türkmen, Şair Orhan Şaik Gökyay ve Ermenek Mahallesi parklarını düzenlediği törenle hizmete açtı. Açılışa, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İlçe Başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Dünyanın neresinde barış dışı, insanların canına kasteden, siyaseti insan hayatını merkez alarak yapan, kişi ya da kurum varsa biz bunların yaptıkları şeylerin karşısındayız. Biz insan hayatının siyaset masasında olduğu hiçbir yaklaşımı kabul etmiyoruz" dedi.

"SİYASET DEDİKODU ÜRETMEK DEĞİLDİR"

Muratpaşa Belediyesi'nin aldığı her malın bedelini ödediğini aktaran Uysal, "Siyaset dedikodu üretmek değildir. Siyaset günlük çıkarlar için kullanılan bir şey değil. Siyaset yeni bir yaşam kültürü üretebilmektir. Ermenek mahallesinde postane yerimizi ayırdık. 360 çocuğumuz etüt merkezinden faydalanıyor. Irak hayati tehlikesi hiç bitmeyen bir bölgedir. Orada aynı kültürden geldiğimiz kardeşlerimiz sürekli hayatları tehlikede yaşıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Antalya İl Başkanı Adnan Kerküklü ve Avukat Çağdaş Şahin'in yakınları Ümit Uysal'a plaket ve çiçek taktim etti. Daha sonra Ümit Uysal ve beraberindeki heyet 4 yeni parkın açılış kurdelesini keserek halkın kullanımına açtı.

Muratpaşa’da 4 Yeni Park Halka Açıldı

Muratpaşa’da 4 Yeni Park Halka Açıldı

Muratpaşa’da 4 Yeni Park Halka Açıldı

Muratpaşa’da 4 Yeni Park Halka Açıldı

Muratpaşa’da 4 Yeni Park Halka Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim