• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Muratpaşa ODTÜ Gençlik Parkı’nda 200 öğrenciye ingilizce dersi

Muratpaşa ODTÜ Gençlik Parkı’nda 200 öğrenciye ingilizce dersi
Muratpaşa Belediyesi'nin Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Antalya Mezunlar Derneği ve Adalya Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiği ODTÜ Gençlik Parkı'nda...

Muratpaşa Belediyesi'nin Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Antalya Mezunlar Derneği ve Adalya Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiği ODTÜ Gençlik Parkı'nda ders zili çaldı. Muratpaşa'nın farklı liselerinden 200 öğrenci, Gençlik Merkezi'nde 96 saat sürecek İngilizce derslerine başladı.

Gençlerin eğlenerek, öğrenerek ve paylaşarak hayata tutunmalarını hedefleyen ODTÜ Gençlik Parkı'na Muratpaşa'da lise çağındaki gençleri kabul ediliyor. Gençlerle uzun dönemli bir işbirliği sonucunda onları Türkiye'ye katkı sağlayacak hale getirmeyi amaçlan Parka ilk olarak 200 öğrenci kabul edildi. Eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte parkın öğrenci sayısı 300'e çıkacak.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Bu projeyle, eğitim alanında boyumuzu ve haddimizi aşan, aşmak da isteyen sorumluluklar üstlendiğimizi göstermiş oluyoruz" diyerek, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök'le açılışını gerçekleştirdiği ODTÜ Gençlik Parkı'nda dersler başladı. Hafta sonu ve Cuma günleri hariç saat 09.30'da zilin çaldığı ODTÜ Gençlik Parkı'nda dersler yine ODTÜ mezunu öğretmenler tarafından veriliyor. ODTÜ Gençlik Parkı'nda ilk olarak 96 saat sürecek İngilizce programı uygulanıyor.

ODTÜ Gençlik Parkı'nın ilk öğrencilerinden Güzeloluk Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Beyza Gök, parktan rehberlik öğretmenlerinin dağıttığı broşür sayesinde haberdar olduğunu söyledi. ODTÜ Gençlik Parkı'na kabul edilmek form doldurulduğunu sonra seçmelere davet aldığını aktaran Gök, "Bir kere sınıf mevcudu okula oranla çok daha düşük. Bu da öğretmenlerin daha çok ilgilenmesi demek. Ayrıca burada hem çok eğleniyoruz hem de öğreniyoruz" diye konuştu.

Muratpaşa ODTÜ Gençlik Parkı’nda 200 öğrenciye ingilizce dersi

Muratpaşa ODTÜ Gençlik Parkı’nda 200 öğrenciye ingilizce dersi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim