• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muhtarlar Meclisi'nde konuşarak belediyecilik anlayışını anlattı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muhtarlar Meclisi'nde konuşarak belediyecilik anlayışını anlattı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, iki ayda bir yaptığı Muhtarlar Meclisi Toplantısı'nı, Engelsiz Kafe'de gerçekleştirdi. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa Muhtarları ve Belediye Meclisi Üyeleri'ni biraraya getiren Muhtarlar Meclisi, Engelsiz Kafe'de açık havada toplandı.

Muhtarlara seslenen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Kamu yönetimini paylaştığımız mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Büyüklerimiz, kardeşlerimiz, abilerimiz, arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Muratpaşa'daki belediyecilik hizmetlerini de bütün Muratpaşa'nın ortak harcaması olarak görüyoruz. Kendimizi de Muratpaşalı komşularımızın 5 yıllığına geçici nöbetçi diktiği herhangi bir komşu olarak görüyoruz. Bunu genel olarak bütün siyasi partilere bütün kurumlara her tarafa yayma iddiamız var mıdır ? Vardır. Basit menfaatler, basit işbirlikleri, basit katakulliler, al takke ver külah işleri bunlardan uzak duralım. Bu memleket, bu millet bizim" diye konuştu.

Hangi partiden olursa olsun, kamu yönetimlerinden temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sistematik sosyal yardımın talep edilmesi gerektiğine işaret eden Başkan Uysal, "60 yaşın üstündeki insanlara, engelli-evlerinden çıkamayanlara, üniversiteye hazırlanamayan garibanın çocuğuna, kreş bulamayana ne yapıyorsun? Derdini, tasasını, sevincini, çilesini paylaşıyorsun, paylaşmak zorundasın. Kamu yönetiminin bu zemine oturması gerekir. Önümüzde yürüyecek yolumuz var. Asfaltlarımızı, imar planlarımızı, kaldırımlarımız tamamlayacağız. Parklarımız, çocuk köyümüz, çevre projemiz, bütün dünyaya örnek olacak işlere dönüşüyor. Bunda da hepiniz paydaşsınız. Hiçbir muhtarımı, hiçbir belediye meclis üyemi kendimden ayırmam. Bunların hepsi icraat makamlarıdır, hepsi belediyeciliğin parçasıdır" şeklinde konuştu.

Toplantının ardından, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, Meclis Üyeleri ve muhtarlar, hizmet tanıtım turuna çıktı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Muhtarlarla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim