• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Muhtarlardan Milli Eğitim Müdürü Özden’e Teşekkür Plaketi

Muhtarlardan Milli Eğitim Müdürü Özden’e Teşekkür Plaketi
Bitlis'in Ahlat ilçesindeki mahalle muhtarları, yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden'e...

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki mahalle muhtarları, yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden'e teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kırklar Mahalle Muhtarı Cafer Nacaroğlu, İkikubbe Mahalle Muhtarı Çetin Aydaner ve Tahtısüleyman Mahalle Muhtarı Abdulkadir Aydoğdu, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden'i ziyaret ettiler. İlçe eğitimine yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalardan dolayı Özden'e teşekkür ve minnettarlıklarını sunarak plaket takdim eden muhtarlar, yapacakları her türlü hizmet ve çalışmaya destek olacaklarını ifade ettiler.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ise, Ahlat'ta eğitim kalitesinin artması için milli eğitim camiası olarak çaba gösterdiklerini söyledi. Özden, "Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız hizmetlerin halk tarafından, halkın temsilcileri tarafından bilinmesi, görülmesi ve bizlere destek verilmesi bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Ben uzun yıllardır Bitlis'te görev yapan ve eğitim için elinden gelen gayreti gösteren bir eğitimciyim. Ahlat'ın da bende yeri çok farklıdır. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı yaptığım dönemde de Ahlat'a sık sık gelip gider ve desteğimizi hep verirdik. Allah nasip etti bu güzel ilçemize de hizmet etmek şerefine nail olduk. 2 yıla yakın bir süredir Ahlat'ta görev yapıyorum. İlçedeki okullarımızı tek tek gezerek büyük oranda eksiklilerini giderdik ve gidermeye devam ediyoruz. İhtiyaç duyulan okullarımız için gerek bizim gerekse sayın kaymakamımızın girişimleri ile de olumlu sonuçlar alıyoruz. Talep ettiğimiz okullar yatırım programına alınıyor. Sayın kaymakamımız da eğitimi çok önemsiyor ve büyük destek veriyor. Kaymakamımız Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu'nun talimatları doğrultusunda uygulamaya başladığımız Eğitim Kalitesini Artırma Eylem Planı sayesinde eğitim kalitesini artırdık. Eğitime verdiği önem ve desteklerinden dolayı kaymakamımıza eğitim camiamız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalara halkımız ve muhtarlarımızda büyük oranda destek veriyor, her zaman yanımızda oluyorlar. Muhtarlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim