• BIST 9550.6
  • Altın 2485.251
  • Dolar 32.5036
  • Euro 34.8014
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Muhtarlardan Dicle Elektrik’e Teşekkür Ziyareti

Muhtarlardan Dicle Elektrik’e Teşekkür Ziyareti
Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba ve yönetim kurulu üyesi 6 muhtarlardan oluşan heyet, bugüne kadar görev yaptıkları mahallelerin...

Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba ve yönetim kurulu üyesi 6 muhtarlardan oluşan heyet, bugüne kadar görev yaptıkları mahallelerin halkı adına ilettikleri taleplerinin karşılanmasından duydukları memnuniyeti, Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Faruk İşlek'e teşekkür ziyaretinde bulunarak dile getirdi.

Dernek Başkanı Fahrettin Kağba, GAP Mahalle Muhtarı Mehmet Çelik, Belde Mahalle Muhtarı Nuri Altun, Gültepe Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ, Şafak Mahallesi Muhtarı Menaf Aktaş, Kısmet Mahalle Muhtarı Kasım Maslak ve Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Şahin Demir, toplu halde Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Faruk İşlek'i makamında ziyaret etti.

Burada muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Kağba, Dicle Elektrik Dağıtım'ın çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü İşlek ve ekibinin, gerek kendilerinden, gerekse halktan gelen taleplere duyarlılık gösterdiğini belirten Fahrettin Kağba, son dönemde Batman'da elektrik konusunda ciddi çalışmalara tanıklık ettiklerini söyledi.

"BATMAN HAKETTİĞİ NOKTAYA GELECEK"

Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Faruk İşlek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aydınlık ve sağlıklı enerji alabilen bir Batman için çalıştıklarını söyledi. Şirket olarak muhtarlar ve vatandaşlarla iyi bir diyalog içinde olmayı arzuladıklarını, bunun karşılığını da aldıklarını ifade eden İl Müdürü İşlek, "Moral ve motivasyon konusunda muhtarlarımızın desteği küçümsenemez. Temel amacımız, aydınlık, enerji sorunu yaşamayan bir Batman'dır. Yolumuz uzun. Sorunların minimum seviyeye inmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımız da aşırı yüklenme, kaçak kullanım ve israftan vazgeçerse, Batman'ın enerji sorunu kalmayacaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim