• BIST 9548.09
  • Altın 2492.432
  • Dolar 32.494
  • Euro 34.5189
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Muhtarlardan Bekiroğlu’na Teşekkür

Muhtarlardan Bekiroğlu’na Teşekkür
Çorum'un İskilip ilçesindeki köy muhtarları, AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti.

Çorum'un İskilip ilçesindeki köy muhtarları, AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve il genel meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette muhtarlar, köylere yapılan yardımlardan dolayı AK Parti Bekiroğlu'na teşekkür ederek, teşekkür plaketi verdiler.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti'nin Çorum'a konfor ürettiğini belirterek, millete verdikleri sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

AK Parti'nin yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu dile getiren Bekiroğlu, "Biz her zaman sözümüzün arkasında olduk. Yaptığımız yatırımlarla halkımızın teveccühünü kazanmış bir partiyiz. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz. İnsanlara hizmet için buradayız. Birileri laf üretir, birileri icraat yapar. Biz icraat yapan taraftayız" dedi.

İSKİLİP'E 2015 YILINDA 20 MİLYON TL KAYNHAK AKTARILDI

İskilip'e 2015 yılı yatırımları kapsamında 20 milyon TL kaynak aktarıldığını açıklayan Bekiroğlu, "Geçmiş yıllara baktığımızda bu rakamın bir rekor olduğunu görüyoruz. Bu yatırımlardan herkes nasipleniyor. Kırsalda kesimde yaşayan insanlarımızın ayağı çamura basmayacak demiştik. Bir çok köyümüze kilit taşı yapıldı. Bununla da yetinmeyip yavrularımız için oyun grupları yaptırdık. AK Parti hayaller gerçeğe dönüştü. Yapılan yatırımlar ortada. Daha iyi hizmetlere layıksınız. Daha güzeline layıksınız. İnsanımızın yaşadığı her toprak bizim için kutsaldır.s Her karış toprağa hizmet götürmek bizim görevimiz.Ülkede huzur oldukça yatırımların arkası kesilmiyor. Bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışanlara da asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

HER TÜRLÜ OYUNA KARŞI BİR VE BERABER OLMAK ZORUNDAYIZ

Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili de açıklamalar da bulunan Bekiroğlu, "PKK neyse bizim için YPG'de aynıdır. YPG'ye biz karşı çıkarken müttefikimiz olan ABD silah veriyordu. Şimdi Rusya'da destek vermeye başladı. Rusya ve ABD düşmandı ne oldu. Şimdi kol kola geziyor. Kobani olayları, Suriye'de yaşanan olayların bir tek hedefi var. Ülkemizi zor duruma sokmak. Bu millet, bu devlet, bayrak için güvenlik güçlerimiz var gücüyle savaşıyor. Dönen oyunların bozulması için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Günün bir ve beraber olma günü olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, "Farklı düşünce, görüş, inançta olabiliriz. Ama tek vatanımız var. Oda Türkiye. Biz bir milletiz. Muhtarlarımızın sergilediği birlik ve beraberlik düşmanlara karşı verilen en güzel cevap. Her oyuna karşı tek vücut olmalıyız. Biz bunu tarih boyunca sayısızca kez sergiledik. Zor zamanlarda hep bir ve beraber olduk. 100 yıl önce oynanan oyunlar bugünde oynanıyor. Hedef Türkiye. Amaçları ülkeyi bölüp parçalamak. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar" ifadelerini kullandı.

Demokrasinin ilk ayağı olan muhtarları yol arkadaşları olarak gördüğünü dile getiren Bekiroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman muhtarların yanında olduklarını sözlerine ekledi.

İSKİLİP'TE ÇİVİ DAHİ ÇAKILMAYAN KÖYLERİMİZ VARDI

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ise, geçmişte ilçede çivi dahi çakılmayan köylerin bulunduğunu belirterek, AK parti iktidarı ile birlikte bu köylerin hizmete kavuştuğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl 20'nin üzerinde köye kilit taşı yapılırken, 52 köye de oyun grubu yapıldığını dile getiren Koçkaya, yapılan hizmetlerin halk tarafından takdir edildiğini belirtti.

Koçakaya, ziyaret sonunda Bekiroğlu'na İskilip'e yapılan yatırımların yer aldığı bir dosyayı sundu.

Muhtarlardan Bekiroğlu’na Teşekkür

Muhtarlardan Bekiroğlu’na Teşekkür

Muhtarlardan Bekiroğlu’na Teşekkür

Muhtarlardan Bekiroğlu’na Teşekkür

Muhtarlardan Bekiroğlu’na Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim