• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Muhtarlara Bilgisayar Verildi

Muhtarlara Bilgisayar Verildi
Düzce Belediyesi tarafından merkez mahalle muhtarlarına bilgisayar verildi.

Düzce Belediyesi tarafından merkez mahalle muhtarlarına bilgisayar verildi. 56 Mahalle muhtarlarına bilgisayar dağıtımı için tören düzenlendi.

Düzce Merkez Mahalle muhtarlarına, işlemlerini kolay ve hızlı yapabilmeleri amacıyla çalışma ofislerinde kullanmaları için bilgisayar verildi. 56 mahalle muhtarı için bilgisayar dağıtım töreni Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu'nda yapıldı. Törende bir konuşma yapan Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Mensur Bilgin " Başkanımızla her ay istişare toplantısı yapıyoruz. İşlemlerimizin kolaylaştırılması için bilgisayar gerekliydi. Bu konudaki duyarlılığından ötürü Belediye Başkanımız Mehmet Keleş" e teşekkür ediyoruz" dedi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi " Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımızdır. Her ay düzenli olarak toplantılarımızı yapıyoruz. Mahallelerdeki sorunlar Düzce'nin sorunlarıdır. Birlik içinde bunların çözümüne çalışıyoruz" dedi. Başkan Mehmet Keleş, karla mücadele programı içinde muhtarların önemli katkı sağladığını işaret ederek " Yol açma çalışmaları sırasında muhtarlarımız büyük hassasiyet gösterdiler. Bize rehber oldular. Biz de önceliklere göre hareket ettik" dedi. Törende son konuşmayı Sosyal Denge Sözleşmesi için Düzce'de bulunan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay yaptı. Muhtarların önemli görevler üstlendiklerini belirten Türbay konuşmasında şu görüşlere yer verdi " Muhtarlar mahallelerinden sorumludur. Mahalle huzurlu olursa Düzce huzurlu olur. Bu yüzden muhtarların görevleri önemlidir'

Bilgisayar dağıtım törenine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Merkez Mahalle Muhtarları katıldılar.

Muhtarlara Bilgisayar Verildi

Muhtarlara Bilgisayar Verildi

Muhtarlara Bilgisayar Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim