• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Muhtarlar Hizmetlerinden Dolayı Haliliye Belediyesine Teşekkür Etti

Muhtarlar Hizmetlerinden Dolayı Haliliye Belediyesine Teşekkür Etti
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi'ne bağlı Çamlıdere ve Dağyanı kırsal mahallelerinin muhtarları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında...

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi'ne bağlı Çamlıdere ve Dağyanı kırsal mahallelerinin muhtarları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret ederek, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haliliye İlçesine bağlı Çamlıdere kırsal Mahalle Muhtarı Yasin Çiçek ve Dağyanı kırsal Mahalle Muhtarı Nusret Kubat Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti. Mahallede yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinlerinin memnun olduklarını aktaran Muhtar Çiçek, okul kütüphanelerine yapılan yardımlar ve yollarının yapılmasından dolayı Demirkol'a teşekkür etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Muhtar Çiçek, "Başkanımıza teşekkür etmek için kendisini ziyaret ettik. Çamlıdere Mahallemizdeki yolların tamamını bitirdi. Okulumuzun kütüphanesine kitap yardımında bulundu. İçme suyumuz için bize destek oldu ve altı aydır başkanımızın katkısıyla temiz su içiyoruz" dedi. Dağyanı kırsal Mahalle Muhtarı Nusret Kubat, Taziye evlerinin yapılacağından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Kubat, "Bizim taziye evinin yeri belirlendi. Başkanımız taziye evimizi yapacak. Bizim camilere halı döşedi ve klimalar döşedi. Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Başkanımızdan Allah razı olsun ve kendisine mahalle halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'da, Çamlıdere'yi Haliliye'nin aynası haline getirmeyi amaçladıklarını anlatarak, ziyaretlerinden dolayı Muhtar Çiçek'e teşekkür etti. Dağyanı kırsal Mahalle Muhtarı Nusret Kubat'ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını da ifade ederek, "Dağyanı Muhtarımız Sayın Nusret Kubat, bizi ziyaret etti. Dağyanı kırsal Mahalle'mizde yaptığımız çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra yapacağımız çalışmaları da birlikte planladık. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhtarlar Hizmetlerinden Dolayı Haliliye Belediyesine Teşekkür Etti

Muhtarlar Hizmetlerinden Dolayı Haliliye Belediyesine Teşekkür Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim