• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Muhtarlar Günü Akçadağ’da kutlandı

Muhtarlar Günü Akçadağ’da kutlandı
19 Ekim Muhtarlar Günü Akçadağ'da düzenlenen törenle törenle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü Akçadağ'da düzenlenen törenle törenle kutlandı.

Akçadağ Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Osman Aslantaş, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, CHP Akçadağ İlçe Başkanı Muhiddin Şahin, CHP eski İlçe Başkanı Ali Aslan, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, kamu kurum ve kuruluşların amirleri ile mahalle muhtarları katıldı. Atatürk büstüne çelenk sunulması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından programda bir konuşma yapan Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, "Öncelikle muhtarlara bir gün ihdas eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum. 200 yıllık geçmişi olan muhtarlık müessesesi sadece mahallenin yoluyla, suyuyla, elektriği ile ilgilenen değil, mahallesinin yeri geldiğinde veterineri, eğitimcisi olan cefakar muhtarlarımıza böyle bir gün tahsis edildiği için ve bugünü kutlamak üzere hazır bulunan tüm hemşehrilerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyor, muhtarlar gününün ilçemize, muhtarlarımıza ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Meydanında yapılan törenin ardından muhtarlar Akçadağ İlçe Kaymakamı Serdar Demirhan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Demirhan, "Muhtarlarımız kamu yönetimi sistemi içerisinde önemli bir yere sahip. Kırsaldaki en uçtaki toplumun taleplerini kaymakama, valiye diğer üst birimlere ihtiyaçları ileten bir birim. Bu manada muhtarlarımızla her zaman güzel bir işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Akçadağ'da köylerimizdeki sıkıntıları takip etmede sorunları çözme konularında muhtarlarımız gayet gayretli ve hevesle işlerini yerlerine getirmektedirler, muhtarlarımız tebrik ediyor, muhtarlar gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Akçadağ Belediyesini ziyaret eden heyet daha sonra Akçadağ Emniyet Müdürü Mustafa Tunç ve İlçe Garnizon Komutanı Teğmen Halil Pehlivan ile birlikte ilçede ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek şehit ailelerine taziyelerini sundular. Kızılay'a kan bağışında da bulunan muhtarlar heyeti daha ilçede düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Muhtarlar Günü Akçadağ’da kutlandı

Muhtarlar Günü Akçadağ’da kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim