• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Muhtarlar Başkan Yaşar’la Buluştu

Muhtarlar Başkan Yaşar’la Buluştu
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalleli muhtarlarla bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalleli muhtarlarla bir araya geldi.

Yenimahalle Belediyesi'nin Protokol Salonu'nda gerçekleşen toplantıya muhtarların yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu ve Hüseyin Boranda katıldı. Muhtarlıkların sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu yemekte mahalle muhtarlarının önemine dikkat çeken Yaşar, "Muhtarların yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bizim görmediğimiz eksikleri sizler daha iyi görüyorsunuz. İlçenin sorunlarının çözümünde sizlerden de destek alıyoruz. Bu nedenle sizlerin sağlıklı bir ortamda çalışabilmeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Muhtarlarla görüş alışverişinde de bulunan Yaşar, yapılan hizmetleri ve hayata geçirilecek projeleri anlattı. Yaşar, "Yenimahalle'nin daha kolektif yönetilmesi konusunda göreve geldiğim günden beri sizlerle çalışma içerisindeyiz. Kolektif çalışma başarıyı da beraberinde getirdi. Eksiklerimiz varsa birlikte konuşup eksiklikleri gidereceğiz. 7 senedir sizinle beraber Yenimahalle'ye hizmet ediyorum. Sizde takdir edersiniz ki 2009 yılındaki Yenimahalle ile bugünkü Yenimahalle çok farklı noktalarda. Vatandaşımız bu olumlu değişimden çok memnun. Sokağa indiğimde vatandaşın sevgisiyle karşılaşıyorum. Demek görevimi doğru yapıyorum" dedi.

"ANKARA'DA YÜZDE 98 KALDIRIMI OLAN TEK İLÇE YENİMAHALLE"

2016 yılında ihalesi yapılacak olan projeleri de açıklayan Başkan Yaşar, "Bu sene çok güzel, çok değişik projeleri ihaleye açıyoruz. 4 kültür merkezinin ihalesini yapacağız. Bu merkezler Ergazi, Turgut Özal, Susuz mahalleleri ve Şentepe'de olacak. Demetevlerve Ergazi Mahallesi'ne de gençlik merkezi ve kreş yapacağız. Engelliler Umut Evi'ni de hayata geçireceğiz. Kentsel dönüşüm projelerinde Macun 3. Etap da son noktaya geldi. TOKİ ile anlaştık. Ayrıca Yamaçevler projesi için de ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Gecekonduyu tarihe gömmek istiyoruz. Onun dışında parklar, kaldırımlar, yollar yapmaya devam ediyoruz. Bugün Ankara'da yüzde 98 kaldırımı olan tek ilçe Yenimahalle. Kendimiz üretiyoruz, kendimiz döşüyoruz. Asfaltta hiçbir sıkıntımız yok. Sadece Ankara ilçelerinde değil, çoğu il belediyelerinde bile olmayan bir alt yapıya sahibiz" diye konuştu.

Muhtarlar, yemek sonunda Yenimahalle'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Yaşar'a teşekkür ederek, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim