• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Muhtarlar AK Parti’de Bir Araya Geldi

Muhtarlar AK Parti’de Bir Araya Geldi
Muş'ta, mahalle ve köy muhtarları AK Parti İl Başkanlığı'nda bir araya geldi.

Muş'ta, mahalle ve köy muhtarları AK Parti İl Başkanlığı'nda bir araya geldi.

AK Parti Muş İl Başkanlığı'nın toplantı salonunda bir araya gelen köy ve mahalle muhtarlarını AK Parti İl Başkanı Namık Ergün tarafından karşılandı. Parti binasında yapılan toplantıda ilçe, köy ve mahalle muhtarları kendilerine verilen söz hakkında sorun ve sıkıntılarını dile getirerek destek istediler.

Sürekli ilçe, belde ve köyleri ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, köy ve mahalle muhtarlarına yönelik bir istişare toplantısı düzenlediklerini belirtti. Daha önce ilçelerdeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediklerini ifade eden Ergün, "Haftada en az 80 muhtarla görüşeceğiz, bütün muhtarlarla tek tek istişare içerisinde olacağız. Hasköy, Korkut ve Muş merkezdeki muhtar arkadaşlarımızla istişarelerimiz devam edecektir" dedi.

Yaklaşık bir hafta sonra 40 köy ve mahalle muhtarı ile geniş kapsamlı bir toplantı daha düzenleyeceklerini kaydeden Ergün, "Bundan sonraki toplantımızı da 40 muhtarla yapacağız. İlimizin çeşitli ilçe ve köylerindeki muhtarlarla her anlamda bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Ergün, "Sürekli belirttiğimiz gibi AK Parti gücünü halktan alan ve halkın partisidir. Bunun için bizde AK Parti Muş İl Başkanlığı olarak ilçe, belde, köy ve hatta mezralarımızı ziyaret ediyoruz. Bunlarla birlikte esnaflarımızı da ziyaret edip sorunlarını birebir dinliyoruz. Bu sorunların çözümü için gayretle mücadele ediyoruz. Muş teşkilatımız çok şükür devrim niteliğinde güzel çalışmalar yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Tabi bizi sevmeyen ve çalışmalarımızı sekteye uğratmaya çalışanlarda olacaktır. Ama biz halkımızın hizmetinde ve partimizin tüzüğüne yakışır bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Muhtarlar AK Parti’de Bir Araya Geldi

Muhtarlar AK Parti’de Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim