• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Muhtar Abdulkadir Geylani Taş Güven Tazeledi

Muhtar Abdulkadir Geylani Taş Güven Tazeledi
Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği'nde yapılan genel kurulda Başkan Abdulkadir Geylani Taş güven tazeledi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği'nde yapılan genel kurulda Başkan Abdulkadir Geylani Taş güven tazeledi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği 2. Olağan Genel Kuruluna tek liste halinde giren Başkan Abdulkadir Geylani Taş, yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede 22 delegeden 18'i oy kullanarak, Abdulkadir Geylani Taş'ı başkan seçti.

Yeniden Başkan seçilen Abdulkadir Geylani Taş, 3 yıl daha görev yapacak olmasından ve üyelerin güvenine layık olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Hiç durmadan sanki hiç seçim olmamış gibi görevimize aralıksız devam ediyoruz. Gerek Adıyaman, gerekse Türkiye için hiç çekinmeden ülkenin geleceği için, devletin bekası için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Yaklaşık 6 aydır, Ülkemiz iki büyük seçim atlattı. Cumhurbaşkanımızın sadece Türkiye'de değil Dünya genelinde taktir gören ve sevilen bir liderdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun ülkenin geleceği için güzel bir uyum içerisinde, ülkeyi 2023 yılına hız kesmeden emin adımlarla ilerletiyor. Bizlerde bu ilerlemenin bir parçası olarak, üzerimize düşen görevin bilinciyle tam destek ve var gücümüzle yanlarında olduğumuzu ve olacağımızı belirtmek istiyorum. Şu an için TBMM Başkanvekili olan Sayın Ahmet Aydın, ülkemizde yapmış olduğu değerli çalışmalarla Adıyamanımızın gururu olmaya devam etmektedir. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan Başta TBMM Başkanvekili Sayın Ahmet Aydın ve Milletvekilimiz Sayın İbrahim Halil Fırat, Sayın Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim