• BIST 9710.44
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü
MALATYA(İHA)- Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünün 8'inci yılı nedeniyle bir açıklama yapan Anadolu Selçuklu Derneği Genel Başkanı...

Cahit Özçelik

MALATYA(İHA)- Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünün 8'inci yılı nedeniyle bir açıklama yapan Anadolu Selçuklu Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Yazıcıoğlu'nın FETÖ'nün suikastı ile öldürüldüğünü savundu.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle birlikte hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ölüm yıl dönümünde dualarla anılıyor. Anadolu Selçuklu Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen'de yaptığı açıklamada Yazıcıoğlu'nu rahmetle andıklarını belirtti. Kaza olarak açıklanan olayın halen aydınlatılmadığını kaydeden Geçen, "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadet yıldönümünde halen olayın aydınlatılmaması, halen kafalardaki soru işaretlerinin tazeliğini koruması Anadolu Selçuklu Ocakları ülkücü hareketi rahatsız etmektedir" dedi.

Geçtiğimiz yıl 25 Mart'ta düzenledikleri basın toplantısında Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir suikasta uğradığını söylediklerini hatırlatan Geçen, "Geçen yıl, suikastın 15 Temmuz darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ tarafından yapıldığını haykırmıştık. Net olarak ifade ettik dedik ki "Fetullah Gülen, merhum Yazıcıoğlu'nun şehit edilmesindeki baş aktördür. Nitekim 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızı infaz etmeye giden ekip Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu infaz etmeye giden ekip.Bu durumun ortaya çıkması olayın tamamen bir numaralı zanlısının Fetullah Gülen ve avanesinin olduğu aşikar ortaya çıkmıştır" diye konuştu.

Bu olayın her zaman takipçisi olacaklarını kaydeden Geçen, "Devletimiz inşallah gerekli çalışmaları yapacaktır ve suçluları biran önce adalet karşısına çıkaracaktır. Bu şehadete vesile olanların yargı önünde hesap vermeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verdi.

Geçen, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölüm yıl dönümünde okutulacak mevlit ve dualarla anacaklarını da söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim