• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu: Görüntülere ulaştık

Furkan Yazıcıoğlu babasının hayatını kaybettiği kazayla ilgili, "Görüntülerde enkaz bölgesine 6 dakika arayla 2 helikopterin indiği görülüyor." dedi.
4 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan, "Hava Kuvvetleri radarından çıkan görüntülere ulaştık. Helikopterin düştüğü bölgeye olaydan 160 dakika sonra iki helikopter iniyor" dedi.
 
SIR PERDESİ HALA KALKMADI
 
BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının üzerinden 4 yılı aşkın zaman geçti, ancak sır perdesi hala kalkmadı. Suikast iddialarına BBP Lideri'nin oğlu Furkan Yazıcıoğlu da katıldı. Furkan Yazıcıoğlu olayla ilgili Vatan gazetesine konuştu.
 
"FOTOMONTAJ YAPTILAR"
 
"Babamın ölmeden önce namaz kıldığına dair görüntüler fotomontaj. Sosyal medya üzerinden birtakım fotomontaj görüntüler servis ediliyor. Bu tür görüntüler davanın seyrini olumsuz etkiliyor. Bu tür görüntüler Muhsin Yazıcıoğlu'nun maneviyatını da yıpratıyor. Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili namazdan ziyade arama-kurtarmayla ilgili zafiyetin konuşulması gerekir."
 
"GİZLİ TANIĞIN BAŞI BELADA"
 
"Olayla ilgili ifade veren gizli tanık çok ciddi problemler yaşıyor. O dönem asker olan gizli tanık, mesleği elinden alınarak emekli edildi. Onun vasıtasıyla elimize ulaşan radar görüntülerini Cumhurbaşkanı Gül ve savcıyla paylaştık. Hava Kuvvetleri radar modülünden çok farklı yöntemlerle çıkarılan görüntüleri izledik. Radar görüntülerinde enkaz bölgesine olaydan 160 dakika sonra 2 helikopterin indiği görülüyor."
 
"6 DAKİKA ARAYLA İNİYORLAR"
 
"Helikopterlerden biri enkaz yerine 300 metre mesafede iniş yapıyor ve yaklaşık 7-8 dakika sonra havalanıyor. Diğer helikopter ise ilkinden 5-6 dakika sonra iniş yapıyor ancak ne zaman havalandığına dair radar görüntü yok. Helikopterlerin koordinat, eylem, boylam bilgileri açıkça görüntülerde yer alıyor. Bilirkişi radar görüntülerinin gerçek olup olmadığını inceleyecek. Şayet radar görüntüleri gerçekse hukuki girişimleri başlatacağız. Babamın ölümüyle ilgili hem aile, hem de BBP olarak çok ciddi araştırmalar yapıyoruz. Belli bir mesafe de kat ettik. an gizli kalması gereken konular var."
 
"DAVAYI SULANDIRIYORLAR"
 
"Olay çok ciddi ve farklı yerlere gidiyor. Sulandırma operasyonu yapılmak isteniyor. Yazıcıoğlu ailesi olarak kamuoyundan ricamız; aile ve BBP dışında yapılan hiçbir açıklama, görüntü, söylentiye itibar edilmesin. Fotomontaj görüntülerle davanın seyri oyalanıyor."
 
"KESİNLİKLE SUİKAST"
 
Furkan Yazıcıoğlu, olayın kaza olmadığına inanıyor: "Babama kesinlikle suikast yapıldı. Oğlu olarak duygusal düşündüğüm zannedilmesin. Çok ciddi bilgilere dayanarak sabotaj olduğunu iddia ediyorum. Vakti zamanı gelince bu bilgi ve belgeleri açıklayacağız."
 
www.istanbulhaber.com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim