• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Muhasebeciler Haftası Kutlandı

Muhasebeciler Haftası Kutlandı
Çanakkale'de "Muhasebe Haftası" kutlamaları, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerinin Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla...

Çanakkale'de "Muhasebe Haftası" kutlamaları, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerinin Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Etkinliğe Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu, Çanakkale Defterdarı Mustafa Işık ile STK'ların ve odaların temsilcileri katıldı. Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu, tüm meslektaşlarının Muhasebeciler haftasını kutladı. Başkan Alacaoğlu, "TÜRMOB çatısı altında örgütlenen ülke genelinde ki 77 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir Odasına kayıtlı 101 bin meslek mensubu 21 bin stajyer büro çalışanları ve aileleriyle birlikte sayısı 1 milyona yaklaşan muhasebe camiasını kutluyorum. Başta Maliye Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşa vergi ve sosyal güvenlik bildirimleri ve diğer mali bildirimler ile ilgili veri akışı beyanların tanzimi ve gönderimi meslek mensuplarımız tarafından yapılmaktadır. Ayrıca TÜİK, BDDK, SPK, EPDK ve Hazine Müsteşarlığı gibi ekonomideki diğer düzenleyici ve denetleyici kamu kurumlarında meslek mensuplarımız görev almaktadır.

TÜRMOB ve Odalarımız kamu yararına sürekli yüksek kalitede hizmet sağlayan standartlarla muhasebe ve denetim mesleğinin dünyadaki gelişmelere paralel olarak ilerletilmesi ve geliştirilmesi için çalışmakta gerek stajyerlerimizin ve meslek mensuplarımızın eğitimi noktasında gerekse mesleğin uygulanmasına yönelik üzerine düşen sorunların çözümü konusunda büyük özveri ile çalışmaktadır" dedi.

Muhasebeciler Haftası Kutlandı

Muhasebeciler Haftası Kutlandı

Muhasebeciler Haftası Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim