• BIST 9457.24
  • Altın 2496.514
  • Dolar 32.5944
  • Euro 34.7827
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan Vali Bektaş’a Ziyaret

Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan Vali Bektaş’a Ziyaret
Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sadık İrier ve yönetim kurulu üyeleri, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası...

Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sadık İrier ve yönetim kurulu üyeleri, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kendilerini kabul ettiği için Vali Bektaş'a teşekkür eden Başkan Sadık İrier, "Gecikmeli de olsa sizleri Muhasebeciler Haftası nedeniyle ziyarete geldik. Kamunun en üst seviyesindeki kişisi olarak ilk gelmemiz gereken sizlersiniz. Sizlerin çok çalıştığınızı biliyoruz, sık sık sizi rahatsız etmek istemiyoruz. Manisa adına sizi çok pozitif, olumlu buluyoruz. Bizlerde kamunun diğer bir ayağında, mutfakta çalışan bir grubuz. Kamuya destek anlamında, verginin tabana yayılması anlamında. Şubat'ın son dönemleri vergi haftası başlıyor, Mart'ın ilk haftasında da bizim haftamız başlıyor. Bir yanaşık düzen içerisinde onlar devlet yönüyle bizlerde piyasa yönüyle vergiyi tabana yaymak için bir mücadele noktasındayız" diye konuştu.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhasebeci ve mali müşavirlerin verginin toplanması anlamında çok önemli görevi yerine getirdiğini belirtti. Vali Bektaş,"Doğrusu mali müşavirler ve vergi dairelerinin birbirleriyle çok yakın ilişkisi var. Vergi ahlakı, gelişmiş toplumların temel dinamiklerinden birisidir. Biz bu işlerimizi ancak vergi ile yürütebiliyoruz. Vergi olmayınca kamu düzeninin sürdürülmesinin imkanı yok, onun da düzgün işlemesi lazım, adil işlemesi lazım. O konuda sizlerin elinizden gelen çabayı gösterdiğinize inanıyorum. Haftanız kutlu olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan Vali Bektaş’a Ziyaret

Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan Vali Bektaş’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim